søndag den 5. oktober 2008

bpr.dk

bpr.dk er en nyere internet hjemmeside som udelukkende kan skabe kontakter bygherren og fagmanden imellem. bpr.dk forenkler den opgave forbrugeren gennemgår når han / hun indhenter tilbud fra eksperter.

Præciser din opgaveforespørgsel en enkelt gang. 3 forskellige og uafhængige eksperter vil opsøge dig for at tilbyde en pris. Den service, som her leveres fra bpr.dk er bekostningsløst og ingen vil forsøge at tvinge dig til at indgå en aftale.

Det er nu blevet meget populært og udbredt at få indhentet håndværksmæssige aftaleforslag over nettet.
Førhen har det været reglen, at man selv må ringe til fagmanden hver eneste gang man har en opgave, der skal varetages. Dersom det, som forventet, viser sig at denne udvikling fortsættes bare nær ligeså hurtigt, som det har været set de senere år, vil den gamle måde ganske hurtigt være et overstået kapitel. For fremtiden er det firmaet som ringer til dig. Det er ofte en tidsrøvende og besværlig process at opsøge uafhængige arbejdsstyrker med det ene formål, at få fat i flere forskellige og uafhængige prisoverslag at vurdere for og imod. Alene at lokalisere en med tid til at tage vare på dit arbejde er for de fleste en besværlig opgave. bpr.dk er dem der kan hjælpe dig med at levere kontakten mellem virksomheder i alle afskygninger og de bygherrer, som har brug for at benytte deres ekspertise. Fremgangsmåden foregår sådan, at man indtaster en beskrivelse af opgaven på hjemmesiden bpr.dk, og så er ens egen opgave overstået. Om ganske få arbejdsdage kontaktes du af tre fagmestre, som vil aftale tid til at tilse opgaven og tilbyde priser og betingelser. Hernæst udvælger du det bud, som rummer dine behov bedst. Det er dog uden købetvang at få fat i forskellige bud på bpr.dk, så du skal ikke føle dig forpligtet til at afslutte en mulig handel. I øvrigt er det fri for omkostninger at indhente et arbejdstilbud hos bpr.dk, p.g.a. at virksomhederne skal betale en lille pris som skal bidrage til at være medlem af systemet. Nogle kunne derved spekulere på, om arbejdsstyrken inkluderer dette beløb fra sit abonnement når regnestykket skal gøres op, men det er faktisk ikke tilfældet. De tilknyttede virksomheder er opmærksomme på at man, som forbruger, får mange konkurrerende sideløbende tilbud. Af samme grund tilbyder de den bedste pris de kan tilbyde, fordi de afgjort ønsker at det er dem der vælges. Fakta er, at denne fremgangsmåde sikrer at opgaven udføres både enklere og endda til en bedre pris for den søgende. Samarbejdspartnerens fordel ligger i de anseligt mange ekstra job han bliver tilbudt, sammenlignet med tidligere tiders metode, hvor kunden som oftest søgte efter eksperten ved at bruge lokalbogen. Denne, som denne vel at mærke ligeledes var nødt til at betale for at blive præsenteret i. For arbejdsstyrkerne repræsenterer dette en 100% tilsigtet markedsføringsmetode, frem for at købe reklamer i lokal håndbogen, krak med mere. På bpr.dk er det muligt at indsamle arbejdstilbud fra malere, tømrere, murerfirmaer, smedefirmaer, gartnerfirmaer, jordvarmefirmaer, VVS-firmaer, møbeldesignere, og i det hele taget alle alment brugte håndværksmæssige brancher, men også bogholderi, web-designere og lignende. Mange flere nye arbejdsgrene bliver implementeret løbende, så du kan altid spørge.
Det er som bekendt 100 procent gratis og uden du er tvunget til at købe noget.