torsdag den 30. september 2010

Video: Echoes af en Shofar

Under en britisk lov, i Palæstina blev vedtaget i 1930, var jøder forbudt at blæse shofar på Kotel, beder højlydt dér, eller bringe Torah ruller, for ikke at fornærme den arabiske befolkning.

På trods af denne begrænsning, for de næste sytten år var shofar lød på Kotel hver Yom Kippur. Shofars blev smuglet ind på Kotel hvor modige teenagere trodsigt blæste dem ved afslutningen af fasten. Nogle formåede at komme væk - andre blev taget til fange og sendt i fængsel i op til seks måneder.

Seks af disse mænd er stadig i live.

For to uger siden vendte disse seks mænd til skueplads for deres \ "forbrydelse \". Bevæbnet med shofars, de fortalte deres individuelle historier og blæste shofar igen i Kotel. Mere

mandag den 27. september 2010


I slutningen af 1950'erne, New Orleans-baserede Industrial Electric Incorporated var den lokale forhandler af en porcelæns emalje produkt kaldet Firon. Bruger en base på 16-18 gauge glasagtige emalje stål belagt med syrefast emalje fritte og oxider, Firon pralede holdbarhed, vejrbestandighed og nem vedligeholdelse. Dens popularitet var til dels skyldes en stigende efterspørgsel efter farve i moderne bygninger, og det kom i en bred vifte af farver, med varieret teksturer og overflader.
Curtis og Davis udnyttede punkteret fløde, blå-grå og blå semi-mat Firon for deres Pan-American Motor Hotel (1957), August Perez, Jr. indarbejdet Blue No 53 Firon for hans Blue Plate Foods Plant (1941), og Katz & Besthoff bestilt en lilla farve tema for en af sine stof butik / soda springvand. Firon vist sig at være populær blandt olieselskaberne American, Esso, Gulf, Phillips, Shell, Standard og Texaco alle brugte den arkitektoniske porcelæn.
Billeder ovenfor: Industrial Electric, Inc. Brochurer, Box 60, Freret & Wolf Office Records, det sydøstlige Arkitektonisk Arkiv, Særsamlinger Division, Tulane University Biblioteker.

tirsdag den 21. september 2010

Eksploderende stjerne \ 'ses i 3D \'

Astronomer har for første gang fået en 3D-visning af eftervirkningerne af en stjerne eksploderer.

Denne artikel er fra BBC News website. © British Broadcasting Corporation, BBC er ikke ansvarlig for indholdet af eksterne internetsider.

tirsdag den 14. september 2010

SotD 6-27

sang:

\ "En gade knægt \ 'ved evangelister Fra 60'erne italienske Beat

Download 2005 A gade knægt

meme (uundgåeligt):

onsdag den 8. september 2010

GARDEN bloggere »BLOOM DAY-APRIL 2010


Forhave af Sweet Home & Garden Chicago




Tilbage Have
Det fra april blomstre dag og tingene sprænge ud over det hele. Som du kan se ovenfor, er den sædvanlige mistænkte er i flor: påskeliljer, tulipaner, Forsythia, Muscari, Bergenia, Carol Mackie Daphne, og min asiatiske pærer, for at nævne nogle få.
En mere vidunderlig 80 grad dagen og alt andet vil vække fra det lange vinter søvn. Crabapple træ i forhaven er ved at dukke op som er Betty magnolia i ryggen.
Ved alle tæller, er foråret en måned tidligere i år. Lad os håbe, det vil ikke holde nogen ubehagelige overraskelser i form af sene fryser og frost.

Besøg Carol maj Dreams Have for at se, hvad der blomstrer over hele USA.






Skrevet af Carolyngail på Sweet Home og Have Chicago
Alle rettigheder forbeholdes

onsdag den 1. september 2010