torsdag den 23. april 2009

Åbn Practice Billeder og Noter * EDIT *

I aftes var åbne praksis for Harrisburg senatorer.

Jeg formåede at snap kun et par billeder som jeg nogle hvordan tilskadekomne min venstre hånd, før de kom til stadion, og det faktisk gør ondt at holde kameraet.

EDIT: Billeder i denne post er nu på Flickr.

Ofilio Castro tog tid at underskrive autografer til fans.


Leonard Davis spillet omkring 10 spil for senatorer under 08. I år vil han starter i outfield. Han kunne se tiden på 3. base, som han fandt nogle infield praksis såvel går.


Nytilkommen, Michael Martinez, tilbragte sidste sæson på Potomac. Han vil sandsynligvis fungere som en backup til Seth Bynum på 2. og Ian Desmond på SS. Det var bitterlig koldt, note sneen flager flyvende i baggrunden.


Ian Desmond vender tilbage for hans 3. tørn med senatorer (06, 08 og 09). Watching pelse praksis har jeg bemærket, at Ian ændret hans holdning (lidt åbent). Jeg spurgte ham om det, og han sagde "Jeg ændrede alt". Jeg spurgte, om det hjalp med at se pladser bedre, Ian trygt svarede "Ja, helt sikkert". Han steg i Battere feltet og ramte to homeruns.


Andre noter: Seth Bynum, Matt Whitney, Marvin Lowrance, og Ian var alle rammer bolden godt.

Bolden var virkelig springer ud Bill Rhinehart's bat.



tirsdag den 14. april 2009

Den Domino Magazine Files

Jeg er ikke sikker på, hvad der er værre. Den dag vi fandt ud af, at Domino var lukkevinkler eller i dag, når jeg gik til pop over til webstedet kun at finde, at det var faktisk gået.

Min umiddelbare reaktion var panik. Hvorfor? Fordi jeg er en procrastinator og med alle mine gode intentioner udgiftsniveau nogen tid på webstedet, weekend efter weekend, downloading favorit inspiration fotos ... Jeg har ikke.

Skægtorsk? Du bet jeg. Alle, at jeg er tilbage nu er de fotos, jeg har haft i mine filer. Hvorfor jeg lige har oprettet en gruppe på Flickr kaldes Domino Magazine Filer som jeg håber du vil deltage! Det vil være et sted, blot for fotos fra siderne af Domino. Fordi jeg har så mange mangler i min samling, og jeg har brug for dem!

Så være rart og tilføje dig selv til gruppen. Del din Domino billeder. Føler kærlighed. Spred ordet. Tak!

* ps, tak melisse for at minde mig om, at Victoria har haft en glimrende samling af billeder fra hendes deco-filer er udstationeret på sfgirlbybay. forhåbentlig hun vil være at tilføje dem til Flickr gruppe også!

torsdag den 9. april 2009

DIY skabene

DIY skabene er den bedste og nemmeste måde at opbygge et køkken, hvis du er en newbie på gør cupboards.the årsagen er, fordi alt det arbejde bliver gjort for dig, når det kommer til montering del af units.All hullerne er boret til fastsætte enheder sammen, for at sige skuffen løbere på plads, hængsler samt shelves.A køkken montør normalt gør hans egne skabeloner eller opspændingsværktøj for at markere, hvor langt disse messurements ville come.Also basisvalutaen enheder af byggeartikler skabene komme med en 150mm justerbare leg.This bruges til at justere skab, således at plan it.The udgifterne til en DIY køkken enhed ABIT mere end opskærer en melamin bord og gøre det selv, men du gemmer dig så meget mere besvær og efford.Besides Hvis du virkelig vil imponere "kone ", du ønsker at gøre det effordlessly ..... ligesom et rigtigt handy mand (wink wink). Brug af DIY system is'nt kun for begyndere, men også til professionelle montører . Hvis du som en proffesional montør passe fire køkkener en måned tror, hvor mange køkkener, du kan bygge videre, hvis du brugte en DIY skab system.You kunne dække mere end det dobbelte af det arbejde med halvdelen af efford.Check ud dette link selskaber website www.bkdesigns. co.za og se, hvor let de gør det for at samle en DIY skab. Remmeber ... du dont nødt til at være en god montør til at bygge et pænt køkken, men du er nødt til at bygge en flot køkken til at vise du er en god montør.