mandag den 1. marts 2010

Formand Polly Rises (fra de doede som det var!) Til at sige:


Jeg tør BØRNENE FOR Sherwood til sammen med mig den 23. oktober og igen den 29 oktober, 30. og 31. til musik, zombier og spænding, når Sherwood Heritage Center presentsa \ "Thriller \" Haunted Housefeaturing Michael Danforth som Michael Jackson.Smock hus, i 1868, og Morback House, ældre end tiden selv, vil danne baggrund for en meget spændende Haunted Halloween.Stories har cirkuleret i årevis om Morback Hus er et sted for REAL hauntings. I år giver vi dig en chance for at se for dig selv!
Halloween aktiviteter vil omfatte græskar udsmykning, ansigtsmaling, spil, koncessioner, og en alder passende hjemsøgt hus. Aktiviteter for unge i aldersgruppen 11 og i vil finde sted fra 4 til 6 pm pris er $ 3,00 per barn og er gratis for voksen ledsager. Fra 7 - 10 pm vi rampe op spændingen for unge i aldersgruppen 12 og 70. Omkostningerne er $ 5,00 per person.

På Halloween aften kommer parat til at deltage. Vi vil have præmier til de bedste Halloween kostume og de bedste \ "Thriller \" skrige! Overskud går til Sherwood Heritage Center / Museum of course. Hvis du ønsker at være en skræmme-er i stedet for en skræmme-ee, så opkald 503-625-4813, eller museet selv (503-625-1236) Vær en af de Zombie dansere i Thriller rekreation. Vi kan ikke være i stand til at matche London eller New York, men det vil stadig være en masse sjov.

På en alvorlig notat, har datoen for The Sherwood Historical Society's årlige medlemsmøde er fastsat til 30. november, fra 4:30 til 6:30. Vi vil have valg af officerer, et forventet budget, og diskussion om næste års projekter. Cookies og punch vil blive fremlagt. Du skal modtage en Historical Society nyhedsbrev snart som vil omfatte dit medlemskab gebyrer meddelelse til 2010. (Du vil bemærke de gebyrer er forblevet det samme, som en kendsgerning, har de aldrig været større. Tror du, det er tid til en stigning, eller er det et særdeles dårligt tidspunkt for en stigning. Lad os vide hvad du mener .)

Med et lille lyspunkt, er denne weekend din sidste chance, fredag og lørdag, kl 7 for at se et originalt værk af vores eget: Et juni Reynolds Spil udføres på Frogpond Grange, 27.350 SW Stafford Rd. Wilsonville, eller 97.070. \ "A Ferry Tale, Wilsonville, Oregon's Transportation by \" er en spiller, der udføres af Wilsonville Theater Company om Wilsonville's tidlige år. Billetter er $ 10 for voksne, og $ 7 for børn & Seniorer. Tidligere borgmester i Sherwood Clyde List er et prominent medlem af stemmer.

Vi vil se dig snart. Brewhahahaha! Polly Blankenbaker 503-625-6435