torsdag den 4. august 2011

Onlineportalen 3arkitekttilbud.dk skaffer priser paa din forespoergsel

Det er nu ganske anerkendt og brugt at bestille tilbud ved hjælp af sin computer. Det er på en sådan måde, at du indsender en forklaring om dine ønskers karakter en enkelt gang på portalen, og herpå kræves der ikke mere fra din side. Indenfor kort tid modtager du opringninger fra op til 3 uafhængige professionelle virksomheder, der alle ønsker at se på arbejdet og afgive bud.

Hernæst vælger du tilbudet, der passer dig bedst. For fagfolk, repræsenterer det system en helt tilsigtet markedsføringsmetode, sammenlignet med at skyde med spredehagl i Krak, lokalhåndbogen, forsk. trykartikler med mere. Fagspecialisternes vinding ved at benytte denne serviceordning, kan ganske klart ses i de ekstra kunder de får, holdt op imod den ældre facon, da købere som regel var nødsaget til at finde linoleum køkkengulv eksperten ved at bruge telefonbogen, som linoleum køkkengulv eksperter vel at mærke ligeledes skulle betale et beløb for at blive præsenteret i. Gennem hjemmesiden kan det lade sig gøre at få fremskaffet 3 forskellige priser at sammenligne på alt fra linoleum køkkengulv over karme til køkkenudsugning og alle almindelige jobs.

Det er et frustrerende og langsomt arbejde at opspore uafhængige fagfirmaer, bare med det ene formål at frembringe forskellige bud til udvælgelse fra. Til dags dato har det været på den måde, at man som køber må henvende sig til eksperter fra nærområdet, dersom man har en linoleum køkkengulv opgave, som skal varetages. I det tilfælde at udviklingen fortsat stiger bare tilnærmelsesvis ligeså hastigt, vil den traditionelle metode om en kort periode være slut. Det er i øvrigt ganske uforpligtende at få linoleum køkkengulv prisoverslag via ordningen, så du er ikke forpligtet til underskrivelse af aftalen med et eneste af selskaberne. Via 3arkitekttilbud.dk er det desuden ganske fri for beregning at anmode om sine konkurrerende tilbud.