mandag den 2. marts 2009

Arizona - sag i Point af sindssyge af vores samfund














den plage, som den ulovlige indvandring er rippe amerikanske samfund fra hinanden i Arizona. Det tjener som et varsel ting til at komme i alle de stater langs den mexicanske grænse og til sidst hele USA.

Byen Phoenix som hurtigt bliver en tredje verdens city scene på vold og lovløshed og det er infrastruktur er smuldre under byrden af retten udbetalinger og tjenesteydelser til ikke-bidrager parasitter .

acceptere ulovlig indvandring er en ekstravagance, som vi ikke har råd, eller overholde, mens vi kæmper for vores eksistens i denne økonomiske krise. Liberalisme er også en uacceptabel og ødelæggende ekstravagance vi have bragt på os, som vi har dårligt råd til.

Hvad gør Arizona en sådan paradigme af dårligt fungerende samfund liberalisme har skabt i USA, er to nøgletal i Arizona politik ; Sheriff Joe Arpaio og guvernør Janet Napolitano.

Sheriff Arpaio er ikke pjat, lov og orden, konservative, der har formentlig forhindret Phoenix område falder i komplet kaos og hoveder det eneste kontor i Arizona aktivt bekæmpelse af den bølge af onde flyder på tværs af den mexicanske grænse. Han var og er imod hver gang af den tidligere guvernør Napolitano og hendes liberale sycophants. Her er seneste angreb Sheriff Arpaio.

Så hvem gør lade HUSSIEN Obama gøre Secretary of Homeland Security? Ikke den person med størst sandsynlighed vil få en vis kontrol af den trussel, men en kollega håndlanger i sabotage af en stor nation.