søndag den 27. december 2009

Hvor mange badevaerelser Do You Really Need? Building New Homes

Da min far var barn, boede de i en to værelses hus med et badeværelse og familien bestod af ham, hans to brødre og hans mor og far. Da jeg voksede op, vi har det lidt bedre. Vi havde den samme store familie som min far gjorde, men vi boede i en tre-værelses hus med to badeværelser.

Hvor mange badeværelser har du virkelig brug for? Tænk over det. Her er, hvad jeg vil gerne foreslå, hvis du har flere penge end du ved, hvad de skal gøre med og ville elske at hjælpe med økonomien, så bør du sætte så mange badeværelser som du har brug for i dit hjem.

Hvis du virkelig har brug for at fortælle dine venner, at du har et 250 værelses hus med 275 badeværelser, og du har penge til at betale for det, så gør det og slå dig ud. Men hvis du bygger et nyt hjem, vil jeg gerne have at overveje dette spørgsmål. Hvor mange badeværelser har du virkelig brug for?

Hvis du vil hver enkelt af dine børn til at have deres eget badeværelse, så go for it. Det vil kræve mere rengøring, flere midler til at bygge disse badeværelser og er det virkelig nødvendigt.

Her er, hvad jeg vil foreslå som en retningslinje for at beslutte, hvor mange badeværelser, du virkelig har brug for. Et badeværelse for to eller færre mennesker, to badeværelser i fem eller færre mennesker og tre badeværelser til otte eller færre mennesker. Du kan faktisk tilføje et badeværelse til hver tre personer som en generel tommelfingerregel.

Må ikke blive revet med og starte installationen af badeværelser over hele dit hus, er det ikke giver mening. Badeværelser er dyre, og jeg har været i de hjem, hvor jeg var den eneste person, der bruges på badeværelset. Nogle badeværelser er måske ikke altid bruges.

Klik her hvis du er på udkig efter nogle mere Bathroom Remodeling Idéer

Greg Vandenberge arbejder på internettet til at fremme uddannelse for at skabe enkle at følge vejledninger og hjem bygning bøger til at hjælpe professionelle entreprenører samt weekend krigere. Han har netop afsluttet en Home Buyers Guide til at tage nogle af de frustrationer ud af home-shopping.

Klik her hvis du leder efter nogle gode Badeværelse Ideer eller Bathroom Remodeling Contractors

lørdag den 19. december 2009

Kvalitet interioer maling, vaegbeklaedning, tapet fjernelse og interioer hus malere.



ERFAREN MALERI CONTRACTOR MASSACHUSETTS

Uanset om du er høvling til lige repaint de indvendige vægge og trim eller
helt restyle det indvendige af dit hjem, Husejere første valg
maleri kan opfylde dine interiør maleri behov.
Vi kan slå alle rum fra drab til fabulous.More på vores Interiør
maleri tjenester.
Vi leverer interiør & udvendig maling, Commercial & Residential i
følgende områder: Shrewsbury MA, Northborough MA, Grafton MA,
Westborough MA, Southborough MA, Millbury MA, Hopkinton MA,
Medway MA, Ashland MA, Framingham MA, Medfield MA, Walpole MA,
Sherborn MA, Wayland MA, Weston MA, Wellesley MA, Natick MA,
Norfolk MA, Dover MA, Holliston MA, Marlborough, MA, Sudbury MA,
Lexington MA, Belmont MA, North Andover MA, Stow MA, Acton MA,
Leominster MA, Dedham MA, Needham MA, Newton MA, Brookline MA,
Milton MA, Boylston MA, Franklin MA, Boston MA, Concord MA,
Boxborough MA, Lincoln MA, North Reading MA, Hingham MA, Upton
MA, Billerica MA, Carlisle MA, Bolton MA, Marblehead MA, Worcester MA,
Milford MA, Holden MA, Harvard MA, Berlin MA, Douglas MA, Cambridge MA, Gloucester MA, Hudson MA, Littleton MA, Lowell MA, Mattapan MA,
Maynard MA, Millis MA, Norwood MA, Newton Center MA, Newton
Highlands MA, Rockport MA, Salisbury MA, Somerville MA, Waltham MA,
Watertown MA, Wellesley Hills MA, Westwood MA, Woburn MA,
Weymouth MA og Winthrop MA.If du `re på udkig efter en professionel
maleri entreprenør, bedes du give os et opkald i dag på: (508) 405-0524, eller
kan du besøge vores hjemmeside http://www.visionpaintingco.com
Blogg http://www.visionpaintingcompany.wordpress.com

torsdag den 10. december 2009

søndag den 6. december 2009

Futurama 2,0 Mobilizing America's Transport Revolution


\ "At samle en visionær hold til at skabe innovative, bæredygtige og rentable løsninger for alle fremtidige transport i USA. \"

Futurama 2.0: Mobilizing America's Transportation Revolution, opfordrer til oprettelsen af et meget motiveret, at tværfaglig gruppe oprette en helt ny vision for de næste 50 år af USA's samlede behov for transport.

Lavet af David Muyres og Geoff Wardle det er en ny måde at re-tænke transport og miljø, en ny måde at sammensætte et multi team foretaget af eksperter til at undersøge alternative miljømæssige og arkitektoniske løsninger i kombination med nye bildesign og transport filosofi. De nye behov for en renere verden tvinge systemet til at stå over for en ny fase, der er til at nytænke sig selv.

For mere info jeg opfordre dig til at tjekke hjemmesiden www.OnGoingTransportation.com

Kilde Ongoingtransportation.com

tirsdag den 1. december 2009

Hurtige udslip og nytaenkning softwareudvikling

Jeg har en ny stilling op på blog @ CACM, \ "Frequent releases ændre software engineering \", om, hvorfor software-virksomheder bør overveje at indsætte software langt hyppigere, end de normalt gør.

Her er et uddrag af de to sidste afsnit, som en teaser: Hyppig udslip er ønskelige på grund af de ændringer, den styrker i softwareudvikling. Det afskrækker risikabelt, dyre, store projekter. Det opfordrer til at eksperimentere, innovation og hurtig iteration. Det reducerer omkostningerne ved en fejltagelse samtidig minimere risikoen for fiasko. Det er en bedre måde at opbygge software.

Begrænsningerne for softwareinstallation har ændret sig. Vores gamle antagelser om omkostningerne, konsistens, og hastigheden af software installationer ikke længere eje. Det er på tide at genoverveje, hvordan vi gør software engineering.This CACM artiklen også nogle af drøftelserne i et tidligere indlæg, \ "Kulturen på Netflix \", på denne blog og i kommentarerne til denne post. Af den måde, ikke hvis du har endnu ikke set Reed Hastings 'slides om kultur på Netflix, de er værd at se.