tirsdag den 1. december 2009

Hurtige udslip og nytaenkning softwareudvikling

Jeg har en ny stilling op på blog @ CACM, \ "Frequent releases ændre software engineering \", om, hvorfor software-virksomheder bør overveje at indsætte software langt hyppigere, end de normalt gør.

Her er et uddrag af de to sidste afsnit, som en teaser: Hyppig udslip er ønskelige på grund af de ændringer, den styrker i softwareudvikling. Det afskrækker risikabelt, dyre, store projekter. Det opfordrer til at eksperimentere, innovation og hurtig iteration. Det reducerer omkostningerne ved en fejltagelse samtidig minimere risikoen for fiasko. Det er en bedre måde at opbygge software.

Begrænsningerne for softwareinstallation har ændret sig. Vores gamle antagelser om omkostningerne, konsistens, og hastigheden af software installationer ikke længere eje. Det er på tide at genoverveje, hvordan vi gør software engineering.This CACM artiklen også nogle af drøftelserne i et tidligere indlæg, \ "Kulturen på Netflix \", på denne blog og i kommentarerne til denne post. Af den måde, ikke hvis du har endnu ikke set Reed Hastings 'slides om kultur på Netflix, de er værd at se.