torsdag den 28. maj 2009

Scientology gaar paa anklagebaenken i Frankrig

Church of Scientology går på anklagebænken for påstået svindel i Frankrig efter en kvinde siger, at hun blev presset til at betale store summer.

fredag den 22. maj 2009

Zoroastranisme ...

Den Parsis Indien: Deres Photo Collection, en kort historie og meget mere.
Og deres omtale i Time Magazine, og BBC.

(Tidligere).

søndag den 17. maj 2009

Georgiske leder moedes modstandere

Georgiens præsident Mikhail Saakashvili er at afholde samtaler med oppositionsledere efter ugers protester kræver sin afskedsbegæring.

Mødet vil være det første direkte samtaler mellem hr. Saakashvili og hans politiske modstandere siden protest kampagne begyndte den 9. april.

Kritikere beskylder ham for brok konflikten med Rusland i august sidste år, og begrænse de demokratiske rettigheder.

Et mytteri på en militærbase sidste tirsdag rejst frygt for yderligere uro.

Korrespondenter siger oppositionspartierne er splittet over, hvad de håber at opnå, nogle presser på for reformer og andre siger kun hr. Saakashvili 's fratræden vil tilfredsstille deres krav.

Formand 'klar '

En erklæring fra formandskabet sagde hr. Saakashvili var parat til at mødes med "alle politiske kræfter" til at løse den hårdknude.

Den koalition af oppositionspartier har ført en kampagne for det meste fredelige protester i Tbilisi, selv om et voldeligt sammenstød mellem politi og demonstranter for en uge siden forlod snesevis såret.

Hr. Saakashvili, der insisterer han ikke vil træde tilbage inden udgangen af sin valgperiode i 2013, skyldes at opfylde fire medlemmer af koalitionen - Irakli Alasania, Levan Gachechiladze, Salome Zurabishvili og Kakha Shartava.

Parlamentariske Speaker Nino Burdzhanadze, en tidligere allieret af formand og nu blandt hans fiercest modstandere, afslog at deltage i forhandlingerne.

"Jeg er ikke forventer nogen resultater fra dette møde," fortalte hun georgiske tv, og tilføjede, at præsidenten skulle træde tilbage.

Men Ms Zurabishvili hyldet den kommende samtaler som en succes for oppositionen.

"I slutningen han (hr. Saakashvili) oplevede virkelighed ... og indså, at tavshed og uvidenhed er ikke længere muligt," fortalte hun en rally uden for parlamentet.

"Dette er et tegn for os, at vi har været på rette vej i løbet af de sidste 30 dage."

Mere end 10.000 mennesker deltog i en protest uden for parlamentet lørdag den igen opfordrer til hr. Saakashvili 's fratræden.

Denne artikel er fra BBC News website. © British Broadcasting Corporation, BBC er ikke ansvarlig for indholdet af eksterne internetsider.

fredag den 8. maj 2009

Trapper Building Boeger

Hvor skal vi gå til at købe trapper bygning bøger? Skal vi gå til de store detailkæder som Amazon eller Barnes & Noble? Jeg har fundet gennem årene oplysningerne i de fleste af disse bøger, som jeg har købt fra disse butikker har en masse snuller med meget lidt almindelig sund fornuft trapper bygningen ansøgning.

Jeg købte en trappe bygning bog, som havde oplysninger om håndlister. Frontdækslet så stor, og jeg troede det ville være en fantastisk bog at læse anmeldelser fra Amazon. Når jeg endelig fået bogen i den mail, jeg vil sige omkring en tredjedel af det var math tabeller for bygningen udarbejde træ hånd Gelænder's. Disse tabeller er ikke let at forstå, sammen med resten af bogen.

Tilbage, når jeg har købt bogen på bygningen trapper håndlister det dawned på mig, at de fleste af de bygningsarbejdere jeg har mødt i mine 30 års arbejde inden for området ikke var meget godt uden for grundlæggende matematik. Nu vidste jeg, at en masse af tømrere, der kan læse en måling tape, og brug en indramning square pretty good. Men når det kom til avancerede geometriske byggeprojekter som en trappe hånd Gelænder system denne var ude af vores liga.

Læsning af denne bog eller skulle jeg sige dele af det gav mig en idé at skrive en bog af min egen, der starter med grundlæggende trapper bygningen tog jeg alle de snuller eller svært at forstå avancerede trapper bygning ansøgninger ud af min bog, hvordan man opbygger en Straight sæt Trapper.

Jeg sætter en masse tid i at skabe en oversigt for alle mulige del af opbygningen af et enkelt sæt trapper. Jeg har formentlig bygget over 2000 sæt trapper i min levetid, og har forklaret og lært basale og avancerede trapper bygning til andre tømrere. Forståelse af, hvilke dele af trapper byggeprocessen de forstod, var jeg i stand til at forbedre mine evner som en trappe bygning lærer.

De fleste mennesker ikke behøver avancerede trapper opbygge færdigheder til at konstruere en simpel straight sæt trapper. Hvis du er ved at opbygge en lige sæt trapper og gerne vil have en trappe bygning bog med masser af let forståelige illustrationer sammen med forenklede retninger du har fundet den.

Vi bygningen mere trapper bygning bøger at hjælpe entreprenører, tømrere, handymen og husejere forstå trapper bygning proces.

Greg Vanden Berge arbejder på internettet for at fremme uddannelse for at skabe enkle at følge vejledninger og indre opbygning af bøger til at hjælpe professionelle entreprenører samt weekend krigere. Han arbejder i øjeblikket på mere bygningen trapper bøger og tilføje nyttigt indhold at hjælpe med at løse problemer i forbindelse med den manglende opførelse af viden inden for byggebranchen.

fredag den 1. maj 2009

'Ingen pause ' i Sri Lanka kaemper

Sri Lankas hær har sagt, vil der ikke være flere pauser i bekæmpelsen af De Tamilske Tigre i den nordlige del af landet, da det lukker på oprørerne.

Talsmand Brig Shavendra Silva sagde den eneste måde civile kunne forlade området blev hvis hæren reddede dem, da oprørerne ville ikke lade nogen mere ud.

FN har krævet på begge sider for at holde pause fjendtlighederne så støtten kan blive sendt i og mennesker evakueret.

Det er at sende en støtte holdet til det område, hvor der står 50.000 er fanget.

Regeringen siger 100.000 mennesker er flygtet siden mandag 's militær push. En anslået 60.000 mennesker allerede var flygtet i de seneste måneder.

Se et kort over regionen

Associated Press citerede en FN-rapport, der udsendes omkring diplomatiske missioner i Sri Lanka siger næsten 6500 civile døde og 14.000 blev såret.

I mellemtiden højtstående indiske embedsmænd var på vej til Colombo, efter udenrigsminister Pranab Mukherjee 's opfordring til at sætte en stopper for drab på civile.

Udenrigsminister Shivshankar Menon og nationale sikkerhedsrådgiver MK Narayanan forventes at understrege alvoren af den humanitære krise.

'Gates helvedes '

På torsdag FN Flygtningehjælp 's repræsentant i Colombo, Amin Awad, opfordrer Sri Lankas regering til at tillade pauser i kampene, så det nødvendige arbejde kunne være afsluttet.

"Vi opfordrer regeringen til at begrænse sig selv og har den moralske øvre jorden ved at lade den humanitære bistand i, og vi 're beder LTTE [Tamilske Tigre] for at åbne portene til helvede og give disse mennesker ud i sikkerhed," sagde han.

"Vi gør akut kirurgi, men hospitalet er helt overvældet"
Dr. Paul McMaster, MSF

Timer før, FN's generalsekretær Ban Ki-moon meddelte omgående afsendelse af den humanitære team.

Tusindvis af mennesker er fanget med De Tamilske Tigre i en 12 sq km (5 m²) område i den nordlige del af landet som militæret lukker i.

FN 's humanitære koordinator, Neil Buhne, sagde titusinder af mennesker lever i lejre i det nordlige byen Vavuniya.

"Jeg så spædbørn med dysenteri, fejlernærede børn og kvinder, untended sår, og folk klædt i laset tøj de 've været opslidende for måneder," Associated Press citerede ham for at have sagt.

Paul McMaster, en britisk kirurg med Medicins Sans Frontières (MSF), fortalte BBC en "kontinuerlig strøm" af patienterne havde været at nå frem til hospitalet i Vavuniya siden weekenden.

Han sagde, at hospitalet var udstyret med 400 senge, men blev behandle næsten 2000 patienter, heraf mange med skudsår og hoejovnskoks personskader.

"Vi gør akut kirurgi, men hospitalet er fuldstændig overvældet," sagde han, med patienter liggende på gulvet i gangene og udenfor under træer og midlertidigt husly.

'Redningsaktion '

På torsdag, Sri Lankas forsvarsminister Sekretær Gotabhaya Rajapaksa afvist en FN-appel til at tillade hjælpeorganisationer i.

"Det 's ikke er en fornuftig ting i øjeblikket," sagde han til BBC.

"Der er et civilt redningsaktion i gang i området og muliggør hjælpeorganisationer i konflikt zone er ikke matcher med jorden realiteter."

Mens regeringen har tilladt hjælpeorganisationer til at hjælpe dem, der flygter fra konflikten, Sri Lanka 's FN-ambassadør siger kun Den Internationale Røde Kors Komité (ICRC) og den katolske velgørenhedsorganisation, Caritas, har været lad i krigszonen selv.

ICRC sagde, at de havde evakueret 530 mennesker på torsdag og 350 dagen før, herunder familier samt syge og sårede mennesker.

Onsdag FN's Sikkerhedsråd, som var blevet anklaget for passivitet, opfordrede De Tamilske Tigre at nedlægge våbnene og opfordrer Sri Lankas regering til at tillade internationale hjælpeorganisationer i områder af behovet.

FN's og andre vestlige lande - herunder USA og Storbritannien - har lagt pres på for en øjeblikkelig standsning af kamphandlingerne for at give tid til civile til at forlade krigszone sikkert.

Regeringen kategorisk benægter rebellederne gebyrer, at hundredvis af civile er blevet dræbt af hæren, siger soldater er kun let bevæbnede, og forsøger at redde fanget mennesker.

Hæren siger De Tamilske Tigre er dressing i civilt tøj til blandingen i, og der fyres i zone ved hjælp af tunge våben, så folk vil synes, at hæren fyres på dem.

Men BBC 's Charles Haviland, i nærheden af krigszone, siger, at der er ingen mulighed for at kontrollere disse rapporter.

De Tamilske Tigre i mellemtiden, benægter anklagerne om, at de ligger inde med civile som menneskelige skjolde.

MAP i regionen

Klik her for at vende tilbage

Er du i Sri Lanka Hvad er din reaktion på begivenheder Send os dine kommentarer og erfaringer ved hjælp af formularen nedenfor.