tirsdag den 27. oktober 2009

En overfladisk analyse af McAfee

En IPBiz læseren sendes sammen følgende fra McAfeeSiteAdvisor:

ipbiz.blogspot.com/2009/08/patent-applications-fro
m-prison.html kan forsøge at stjæle dine oplysninger.

Hvorfor blev du omdirigeret til denne side? Da vi besøgte dette websted, fandt vi det kan være designet til at narre dig til at indsende dine økonomiske eller personlige oplysninger til online-svindlere. Dette er en alvorlig sikkerhedstrussel, som kan føre til identitetstyveri, økonomiske tab eller anden formidling af personlige oplysninger.

McAfeeSiteAdvisor synes at være ved hjælp af en \ "Nøgleordene \" analyse for at nå uberettigede konklusioner. IPBiz er ikke en online scammer, og søger ikke dine oplysninger.

Den IPBiz link til nyheder, at Jonathan Nyce indgivet en patentansøgning, mens han var i statsfængsel i Bridgeton, New Jersey. Du kan besøge dette link, uden at frygte, at IPBiz vil fidus dig.

** Se


Patentansøgninger fra fængslet? herunder

IPBiz mærke til to patentansøgninger, indgivet i 2008 og offentliggjort i 2009, fra Jonathan Nyce. US 20090054385 (12/196233), med titlen SOLID INDÅNDING formuleringer af dehydroepiandrosterone derivater, blev indgivet, August 21, 2008 og lister, som opfinder: NYCE; Jonathan W.; (Titusville, NJ). [Advokatfirmaet noteret på ansøgningen er: WILSON SONSINI Goodrich & ROSATI].

Jonathan Nyce DID engang bor i Titusville.

I 2008 blev Jonathan Nyce hjemmehørende i Syd Woods State Prison, 215 S Burlington Rd, Bridgeton, NJ 08.302-3.479.