lørdag den 7. august 2010

Bridget Lai siges at vaere hoved-jages

Eddy sagde: Head-jages i midten af potentielle skandale? Beat mig op behage, jeg tror simpelthen ikke på denne lort. Lolx, hvad en ekstremist huh?


Petaling Jaya: Alliance Bank-koncernen CEO Datuk Bridget Lai (pic) menes at være hoved-jages for topstillinger i bank-og finanssektoren.

Tilbudene siges at der er opstået siden sidste år, men Lai's kontrakt med Alliancen lige var blevet godkendt af Bank Negara for fornyelse i september, og derfor har hun ikke accepteret noget tilbud.

Når kontaktet, Lai afvist at kommentere.


Alliance Financial Group Bhd gruppe chief executive officer Datuk Bridget Lai. Brancheaktører sagde, at de ikke var overrasket over, at Lai vil blive kontaktet af headhuntere, som manglen på krydret bankfolk i Asien gør sådan en som hende "meget bankegnede.''

Hendes 30 års erfaring, for det meste med Standard Chartered Bank, inden hun tog op hendes nuværende stilling i 2005, har givet hende et stærkt fundament især i forbrugernes banksektoren, som er hendes forte.

Bare to dage siden, tilbagevist Lai rapporter om, at hun var trådt tilbage midt i en bølge af rygter om, at en højtstående tjenestemand i Alliance Bank, som angiveligt blev på tvunget til at forlade sammen med et par andre, havde tilbudt at træde tilbage.

Bloomberg i går rapporterede, at Alliancen Bank også udsendt en erklæring om, at Lai ikke var trådt tilbage, og at det har foretaget undersøgelser som led i sin due diligence på corporate governance og pap tilsyn.

Alliance Financial Group Bhd, hvis største aktionær er Temasek Holdings Pte Ltd, sagde landets banksektor enhed bliver helmed lederen af corporate banking Choo Joon Keong under fravær af sine to øverste chefer.

Lai og chief operating officer Shim Kon Teck var på ferie, Agnes Ong, en talskvinde for moderselskabet Alliance Financial, sagde i en e-mail svar på en forespørgsel. Hun sagde ikke, når de måtte komme tilbage.