onsdag den 27. oktober 2010

Deck Vedligeholdelse

Hvordan man vedligeholde en Deck

Af Mark J. Donovan

Regelmæssig dæk vedligeholdelse er en nødvendighed, ansigt det eller ej. Så det vigtigste spørgsmål at stille dig selv er foretrækker du at udføre mindre dæk vedligeholdelsesarbejde regelmæssigt, eller vente og beskæftige sig med større og dyrere dæk vedligeholdelse problemer nede ad vejen. Jeg foretrækker førstnævnte, som jeg ynder at spare penge, og jeg kan lide min dæk ligne nye så meget som muligt.

Fastholdelse af en dæk regelmæssigt involverer rengøring af dæk med et par måneder med et dæk rengøring løsning og en haveslange, og mindst en gang om året at trække i kost og / eller børste og virkelig at skrubbe dækket.

Desuden betyder korrekt dæk vedligeholdelse inspicere dækket jævnligt for beskadigede brædder, poppet negle og skrælning dæk sealere og maling. Så snart du opdager disse typer af dæk vedligeholdelse spørgsmål, bør de tages op. Gamle beskadiget plankerne bør udskiftes, poppet negle udskiftet med lidt større negle, og afskalning strippet dæk og dukkede op igen.

Ved at holde op med disse basale dæk vedligeholdelsesaktiviteter du være i stand til at holde din dæk ligne nyt og forlænge levetiden af dine dæk dramatisk.