søndag den 27. december 2009

Hvor mange badevaerelser Do You Really Need? Building New Homes

Da min far var barn, boede de i en to værelses hus med et badeværelse og familien bestod af ham, hans to brødre og hans mor og far. Da jeg voksede op, vi har det lidt bedre. Vi havde den samme store familie som min far gjorde, men vi boede i en tre-værelses hus med to badeværelser.

Hvor mange badeværelser har du virkelig brug for? Tænk over det. Her er, hvad jeg vil gerne foreslå, hvis du har flere penge end du ved, hvad de skal gøre med og ville elske at hjælpe med økonomien, så bør du sætte så mange badeværelser som du har brug for i dit hjem.

Hvis du virkelig har brug for at fortælle dine venner, at du har et 250 værelses hus med 275 badeværelser, og du har penge til at betale for det, så gør det og slå dig ud. Men hvis du bygger et nyt hjem, vil jeg gerne have at overveje dette spørgsmål. Hvor mange badeværelser har du virkelig brug for?

Hvis du vil hver enkelt af dine børn til at have deres eget badeværelse, så go for it. Det vil kræve mere rengøring, flere midler til at bygge disse badeværelser og er det virkelig nødvendigt.

Her er, hvad jeg vil foreslå som en retningslinje for at beslutte, hvor mange badeværelser, du virkelig har brug for. Et badeværelse for to eller færre mennesker, to badeværelser i fem eller færre mennesker og tre badeværelser til otte eller færre mennesker. Du kan faktisk tilføje et badeværelse til hver tre personer som en generel tommelfingerregel.

Må ikke blive revet med og starte installationen af badeværelser over hele dit hus, er det ikke giver mening. Badeværelser er dyre, og jeg har været i de hjem, hvor jeg var den eneste person, der bruges på badeværelset. Nogle badeværelser er måske ikke altid bruges.

Klik her hvis du er på udkig efter nogle mere Bathroom Remodeling Idéer

Greg Vandenberge arbejder på internettet til at fremme uddannelse for at skabe enkle at følge vejledninger og hjem bygning bøger til at hjælpe professionelle entreprenører samt weekend krigere. Han har netop afsluttet en Home Buyers Guide til at tage nogle af de frustrationer ud af home-shopping.

Klik her hvis du leder efter nogle gode Badeværelse Ideer eller Bathroom Remodeling Contractors

lørdag den 19. december 2009

Kvalitet interioer maling, vaegbeklaedning, tapet fjernelse og interioer hus malere.



ERFAREN MALERI CONTRACTOR MASSACHUSETTS

Uanset om du er høvling til lige repaint de indvendige vægge og trim eller
helt restyle det indvendige af dit hjem, Husejere første valg
maleri kan opfylde dine interiør maleri behov.
Vi kan slå alle rum fra drab til fabulous.More på vores Interiør
maleri tjenester.
Vi leverer interiør & udvendig maling, Commercial & Residential i
følgende områder: Shrewsbury MA, Northborough MA, Grafton MA,
Westborough MA, Southborough MA, Millbury MA, Hopkinton MA,
Medway MA, Ashland MA, Framingham MA, Medfield MA, Walpole MA,
Sherborn MA, Wayland MA, Weston MA, Wellesley MA, Natick MA,
Norfolk MA, Dover MA, Holliston MA, Marlborough, MA, Sudbury MA,
Lexington MA, Belmont MA, North Andover MA, Stow MA, Acton MA,
Leominster MA, Dedham MA, Needham MA, Newton MA, Brookline MA,
Milton MA, Boylston MA, Franklin MA, Boston MA, Concord MA,
Boxborough MA, Lincoln MA, North Reading MA, Hingham MA, Upton
MA, Billerica MA, Carlisle MA, Bolton MA, Marblehead MA, Worcester MA,
Milford MA, Holden MA, Harvard MA, Berlin MA, Douglas MA, Cambridge MA, Gloucester MA, Hudson MA, Littleton MA, Lowell MA, Mattapan MA,
Maynard MA, Millis MA, Norwood MA, Newton Center MA, Newton
Highlands MA, Rockport MA, Salisbury MA, Somerville MA, Waltham MA,
Watertown MA, Wellesley Hills MA, Westwood MA, Woburn MA,
Weymouth MA og Winthrop MA.If du `re på udkig efter en professionel
maleri entreprenør, bedes du give os et opkald i dag på: (508) 405-0524, eller
kan du besøge vores hjemmeside http://www.visionpaintingco.com
Blogg http://www.visionpaintingcompany.wordpress.com

torsdag den 10. december 2009

søndag den 6. december 2009

Futurama 2,0 Mobilizing America's Transport Revolution


\ "At samle en visionær hold til at skabe innovative, bæredygtige og rentable løsninger for alle fremtidige transport i USA. \"

Futurama 2.0: Mobilizing America's Transportation Revolution, opfordrer til oprettelsen af et meget motiveret, at tværfaglig gruppe oprette en helt ny vision for de næste 50 år af USA's samlede behov for transport.

Lavet af David Muyres og Geoff Wardle det er en ny måde at re-tænke transport og miljø, en ny måde at sammensætte et multi team foretaget af eksperter til at undersøge alternative miljømæssige og arkitektoniske løsninger i kombination med nye bildesign og transport filosofi. De nye behov for en renere verden tvinge systemet til at stå over for en ny fase, der er til at nytænke sig selv.

For mere info jeg opfordre dig til at tjekke hjemmesiden www.OnGoingTransportation.com

Kilde Ongoingtransportation.com

tirsdag den 1. december 2009

Hurtige udslip og nytaenkning softwareudvikling

Jeg har en ny stilling op på blog @ CACM, \ "Frequent releases ændre software engineering \", om, hvorfor software-virksomheder bør overveje at indsætte software langt hyppigere, end de normalt gør.

Her er et uddrag af de to sidste afsnit, som en teaser: Hyppig udslip er ønskelige på grund af de ændringer, den styrker i softwareudvikling. Det afskrækker risikabelt, dyre, store projekter. Det opfordrer til at eksperimentere, innovation og hurtig iteration. Det reducerer omkostningerne ved en fejltagelse samtidig minimere risikoen for fiasko. Det er en bedre måde at opbygge software.

Begrænsningerne for softwareinstallation har ændret sig. Vores gamle antagelser om omkostningerne, konsistens, og hastigheden af software installationer ikke længere eje. Det er på tide at genoverveje, hvordan vi gør software engineering.This CACM artiklen også nogle af drøftelserne i et tidligere indlæg, \ "Kulturen på Netflix \", på denne blog og i kommentarerne til denne post. Af den måde, ikke hvis du har endnu ikke set Reed Hastings 'slides om kultur på Netflix, de er værd at se.

tirsdag den 24. november 2009

Benjamin Netanyahu gav Moskva listen, faktuelle beviser for russiske forskere at hjaelpe Iran med at bygge atomspraenghoveder

Premierminister Benjamin Netanyahu, under sit hemmelige besøg i Moskva i sidste måned gav Kreml en liste med russiske forskere, at Israel mener, der hjælper Iran udvikle atomsprænghoveder, rapporterede den britiske Times lørdag.

Ifølge rapporten, sagde en kilde tæt på den russiske forsvarsminister, \ "Vi hørte, at Netanyahu kom med en liste og faktuelle beviser for, at russerne er at hjælpe Iran udvikle en bombe. \" Mere

søndag den 15. november 2009

NOLA 4YR POST-K

Da New Orleans nærmer sig den fjerde årsdagen for orkanen Katrina, er nyhedsbureauer fokus på byens opsving fremskridt og dens skiftende demografi. At se en multimediepræsentation \ "New Orleans fire år senere: En Confluence of Opportunity og Desolation \" på National Public Radio, klik her.

mandag den 9. november 2009

BTT: Big Time!

Dag fra bestilling via Torsdag:

Hvad er den største bog, du har læst for nylig?

(Du er velkommen til at tænke "store" som størrelse, eller som popularitet, eller på nogen anden måde, du holder af at fortolke.)


Rul ned, og du vil se to meget store bøger. Den ene er Dhalgren af Samuel R. Delany, en 800 side science fiction-roman, der er ulig noget, jeg nogensinde har læst. Den anden er The Tale of Genji, murasaki Shikibo's 11. århundrede japanske roman, som mange kritikere liste som den første roman, der nogensinde er skrevet. Jeg er næsten færdig med en volumen. Det er faktisk i to stift bind.


Begge er fantastisk, selvom de har meget til fælles, på overfladen. Da jeg har været at holde denne blog min læsning har forskubbet sig i retning af kortere bøger om det hele. Jeg vil gerne indslag mindst to vurderinger en uge her, tre, hvis jeg kan, som har påvirket min læsning valg. Jeg har kun samles op Dhalgren fordi antallet kom op, da jeg rullede mine håndfuld terninger for Random Reading Challenge. Den bog jeg næste rullede er Jane Austen's Sense and Sensibility, som er en anden lidt store bog.


Hvordan tilfældigt er det.



tirsdag den 3. november 2009

Naar det virkelige liv bliver til en tegneserie

Fortæl mig, det er ikke det samme brede!




Det er sjovt, når det er på The Simpsons, men i det virkelige liv, det giver mig lyst til at smække nogen!

tirsdag den 27. oktober 2009

En overfladisk analyse af McAfee

En IPBiz læseren sendes sammen følgende fra McAfeeSiteAdvisor:

ipbiz.blogspot.com/2009/08/patent-applications-fro
m-prison.html kan forsøge at stjæle dine oplysninger.

Hvorfor blev du omdirigeret til denne side? Da vi besøgte dette websted, fandt vi det kan være designet til at narre dig til at indsende dine økonomiske eller personlige oplysninger til online-svindlere. Dette er en alvorlig sikkerhedstrussel, som kan føre til identitetstyveri, økonomiske tab eller anden formidling af personlige oplysninger.

McAfeeSiteAdvisor synes at være ved hjælp af en \ "Nøgleordene \" analyse for at nå uberettigede konklusioner. IPBiz er ikke en online scammer, og søger ikke dine oplysninger.

Den IPBiz link til nyheder, at Jonathan Nyce indgivet en patentansøgning, mens han var i statsfængsel i Bridgeton, New Jersey. Du kan besøge dette link, uden at frygte, at IPBiz vil fidus dig.

** Se


Patentansøgninger fra fængslet? herunder

IPBiz mærke til to patentansøgninger, indgivet i 2008 og offentliggjort i 2009, fra Jonathan Nyce. US 20090054385 (12/196233), med titlen SOLID INDÅNDING formuleringer af dehydroepiandrosterone derivater, blev indgivet, August 21, 2008 og lister, som opfinder: NYCE; Jonathan W.; (Titusville, NJ). [Advokatfirmaet noteret på ansøgningen er: WILSON SONSINI Goodrich & ROSATI].

Jonathan Nyce DID engang bor i Titusville.

I 2008 blev Jonathan Nyce hjemmehørende i Syd Woods State Prison, 215 S Burlington Rd, Bridgeton, NJ 08.302-3.479.

torsdag den 15. oktober 2009

Ellie Greenwich

Hver centimeter på hver væggen i hendes lejlighed var fyldt med præmier, guldplader, anerkendelser, indrammet noter og artikler. Der var billeder af hende med Beatles. Lyric plader, noder, albumcovers. Hvis hun og jeg spiste frokost planer jeg altid insisteret på at møde hende i hendes lejlighed. En halv time tidligere. Ellie Greenwich's lejlighed var som Rock n 'Roll Hall of Fame. Bedre. Det var i New York, ikke Cleveland.

Du må ikke kender hendes navn, men du har sunget hendes ord.

De mange ikke genkende hendes stemme, men du har hørt det i radioen en milliard gange.

Ellie Greenwich var en sanger / sangskriver, der i en gylden periode i 60'erne gav udtryk for følelser, angst og glæde, at min generation var ramt, og hun satte dem ind i meningsfulde ord, kunne vi ikke ... selv om disse ord var Da Doo Ron Ron og Doo Wah Diddy.

Ellie Greenwich gik i denne uge. Hun var kun 68.

Sammen med Jeff Barry og andre samarbejdspartnere, skrev Ellie mange teen hymner. "Leder af flokken", "Be My Baby", "I Can Hear Music", "River Deep / Mountain High", og utallige flere. Broadway-musicalen "leder af flokken" er løst baseret på hendes karriere. Hun opdagede, Neil Diamond og sang baggrundsoplysninger om alle hans hits. Hun havde et par hits sig selv som forsanger i Regndråber. Hun er produceret plader, skrev den berømte jingler (fx \ "Ooh-La-La-Sasson \"), sunget med Frank Sinatra, Dusty Springfield, Blondie, Cyndi Lauper og. Brian Wilson kaldte hende \ "den største melodi forfatter af all-time \".

Ellie var en del af Brill Building, som dybest set var en stabil af sangskrivere som kærnede de fleste af de Smash Hits af dagen. Arbejde i lille kontor ved siden af hinanden var Leiber & Stoller, Bacharach & David, Goffin & King (som i Carole), Mann & Weil, Sedaka & Greenfield, og et par andre sværvægtere. (Nogle af dem som Neil Sedaka stadig var teenagere i gymnasiet på det tidspunkt. Jeg altid elsket det faktum, at jødiske børn, der ikke kunne få en dato ville tage metroen i Manhattan efter skoletid og skrive kærlighedssange, at enhver teenager i Amerika sang.)

Anyway, jeg havde en idé at skrive en musical om den Brill Building og forbundet med Ellie om at levere musikken. Således begyndte et samarbejde (selvom jeg aldrig fik projektet fra jorden) og venskab jeg har næret år.

Gud, hun kunne få mig til at grine. Der er nogle mennesker, der bare vide at fortælle en historie. Hendes ofte involveret giver Phil Spector lort (det er et underligt han ikke skyde hende). De var den slags historier, du kunne ikke gentage, fordi der ikke en, men hun kunne gøre dem retfærdighed.

Hun plejede at elske mine rejseberetninger. I e-maile dem til mine venner samt udstationering dem. En af glæderne ved at skrive disse rejsebeskrivelser (Herre kender jeg ikke nogen penge ud af dem) var at høre fra Ellie. Og det er ironisk, fordi jeg skriver dette på et fly til Cincinnati og jeg er midt i en anden rejseberetning. Jeg sender det til hende alligevel.

Ellie Greenwich elsket en god sang og elsket en god latter. Jeg håber, at alle disse vidunderlige skatte og Keepsakes på hendes vægge får et godt nyt hjem, et sted, hvor liv og bidrag af denne dejlige talentfulde dame kan altid værdsat. Du ved, Cleveland er ikke så slemt alligevel.

lørdag den 10. oktober 2009

Flyvninger paa fancy

Mumbai har sommerfugle?
Dette må være den mest almindelige spørgsmål, klædt med en uforholdsmæssig meget forundret, at jeg får når jeg taler om de mest farverige besøgende (eller skulle jeg sige indbyggere) i min have. Åh ja, Mumbai har sommerfugle rædsler. Jeg tror vi bare nødt til at stå stille længe nok til at spotte dem. Lettere sagt end gjort, måske på grund af den hektiske tempo i livet i denne travle by. Men giver det en blomst for nektar og et anlæg til at lægge æg på og Mumbai sommerfuglen lykkeligt tilpasser sig til at leve livet i overhalingsbanen!

Den Tawny Coster er at være en af de mest iøjnefaldende sommerfugle at flagre rundt Mumbai. At orange - sort kombination virkelig blændende, ikke sandt?
Jeg fandt dette stolte nye mor travlt på arbejde ...

... Der var æg til at lægge, og hun var nødt til at finde det perfekte sted for hendes babyer. Et sted ude af skade på vej, og hvor de ville have rigeligt at chomp på, når de klækkes.
Og gæt hvad? Den Tawny Costers synes at have en passion for min passionsfrugt planter!

Her er hun! Hmmm ... Måske hun har haft en \ "Forstyr ikke \" skilt hængende tæt ved, men det gjorde ikke ligne en eksplosion ville har forstyrret hende. Hun havde et job at gøre, og det er alt hvad hun brød sig om!

Dette Centratherum Intermedium (brasiliansk Button blomst) er at være en af de mest attraktive anlæg til sommerfugle. Jeg har en seng fuld af dem, og luften over dem er aldrig stille. Der er altid en sommerfugl eller to, som denne Blue Tiger, flagrer som for en hurtig slurk af nektar.

Okay, det er ikke en sommerfugl, jeg kender. Men jeg var forfærdet over denne Robber Fly, der havde kidnappet dette bi med nogen gode hensigter, er jeg bange.

Dette Dragonfly, på den anden side, ved, hvor velkommen han og hans venner er i min have. Ethvert væsen, der har myg på sin middag menu vil finde den røde løber rullet ud for dem i min have!

Jeg næsten trampede på denne ene mere end et par gange. Han var så godt camoufleret, at jeg ville stedet ham kun, når han fløj op i luften lige under min næse! Jeg tror en række enorme øjne, som at ville har hjulpet mig se ham bedre.

Lantanas vil altid bringe dem strømmer i. Jeg har en vild Lantana busk midt på centrum af, hvad der er officielt mit vegetabilske patch. Jeg har været rådgivet igen og igen af alle, der ser det at slippe af med jungli (vilde) plante, så jeg kan få en større vegetabilsk plaster. Men jeg er så begejstret over antallet af sommerfugle, der besøger det for nektar og fuglene, som elsker sin bær, at jeg hellere vil spise færre grøntsager (ingen store ofre, siger mine børn).

The Great Eggfly er en af de Lantana elskende. Af den måde, spørger jeg mig selv som døbte ham? Jeg foretrækker hans andet navn ... Blue Moon Butterfly.

Nu kan du se, hvordan han kom fra både hans navne? Dette foto blev taget sidste år i min dør vegetabilsk patch. Planterne var næsten brugt og klar til en re-træk, og jeg var kun alt for glade for at se sommerfuglene gøre brug af dem.

Et par dage siden fandt jeg en kvindelig Great Eggfly flagrer mellem ukrudt, der dukker op hver monsunklima. Hun var i en æglægning stemning også.

Kom og se hendes babyer-in-waiting! Ser, men skal ikke røre. Mama sommerfugl har været rigtig klog ... hun valgte en brændenælde at tage sig af hendes æg!

Her er hun, hoppe over til en anden brændenælde at være vært for en anden klynge af æg.
Hmmm .... nu, hvordan kan jeg klare alle disse ukrudt, især når jeg kender alle dem, butterfly æggene gemmer sig under dem? En baby killer jeg ikke!
Af den måde, jeg elsker at flash i blå, der viser op på sine vinger, når lyset rammer det bare så.

Vinca rosea (Madagaskar periwinkle) er en anden sommerfugl favorit. Heldigvis for mig er det også elsker vores varme sommer og kommer til at min redning nogensinde år, når min have er for undergravet af energi til at blomstre. Vinca, men vil være i fuldt flor, tilføjer farve og lokke sommerfugle og giver mig noget værd at se på i min have.
Intet under, at sommerfugle elsker det så. Det er absolut ikke en fair vejr ven!

Disse er blot nogle få af de sommerfugle, der er sådan en vigtig del af min have. Hvis du gerne vil se mere af dem, gå over til mine andre indlæg her, her og her.

søndag den 4. oktober 2009

Skate Tunes

Jeg har sat en spilleliste med musik, jeg kunne lide skøjteløb til tilbage i dag her. Det er en flot samling af old school punk og nogle nyere ting ... projekt spilleliste ikke har alt det, jeg gerne vil have på her, men jeg gjorde hvad jeg kunne ... tjek den ud og nyde nogle punk melodier. Jeg ville elske at få Bones Brigade Tunes album på her ... good stuff! :)

onsdag den 23. september 2009

Abandoned

onsdag den 9. september 2009

Philippine sammenstoed orlov 43 doede

Mindst 43 mennesker - heraf 23 soldater og 20 militante - er blevet dræbt i sammenstød i den sydlige del af Filippinerne, en hærfører siger.

Maj Gen Benjamin Dolorfino sagde den tilskadekomne kom som den militære overløb en lejr, der tilhører Abu Sayyaf-oprørere i den sydlige del af øen Basilan.

Han sagde, at soldater genvundet hjemmelavede bomber og 13 high-powered skydevåben.

Kampene er ophørt, men tropper var kæmning området for at se, om to målrettede Abu Sayyaf høvdinge var blevet dræbt.

tirsdag den 8. september 2009

hep hep Aktion

Der bliver ikke overladt meget til fantasien på Pirat TV. En meget underholdende hjemmeside, hvor der gives forslag, til hvordan man får bandemedlemmer og rockere til at ramme hinanden lidt bedre end det er tilfældet i dag. Held og lykke til dem fremover. Og held og lykke til Christian fra Aktion på Pirat TV, eftersom hans metode er en smule spændende, for menigmand.
http://www.dagensbuzz.dk/

søndag den 6. september 2009

Swamp stop Afrika \ 's parlament

Bygningen er blevet standset på nye Panafrikanske Parlament i Sydafrika efter tjenestemænd realiseret webstedet var et vådområde, som er nødvendige for at bevare.

Media rapporter havde foreslået arbejde blev stoppet i løbet af frygt bygningen vil synke ned i mosen, men direktøren for projektet fortalte BBC dette ikke var tilfældet.

Regeringen forsøger at bevare enestående habitater såsom sumpe.

Arbejdet med bygningen startede i maj og skulle have været færdig for et par uger før 2010 verdensmesterskabet i fodbold.

Parlamentet, som blev oprettet for fem år siden, som Den Afrikanske Union, var planlagt til at bevæge sig ind i sin permanente lokaler i Midrand - en by mellem Pretoria og Johannesburg - næste år.

Vådområdet menes at være en del af et afvandingsområde for Hennops floden, som løber gennem dele af den kapital, Pretoria og Johannesburg.

En ekspert, der undersøgte den jord, inden arbejdet på webstedet begyndte tilskrives den fugt i jorden til et sprængtryk vandrør i området.

"Vi er glade for, at vådområdet blev opdaget før mere skade blev gjort til det område."


Projektleder Makude Kakana

Men Makude Kekana, hvem der fører tilsyn med projektet for Sydafrika \ 's Department of Public Works, sagde vådområdet blev opdaget tre måneder i byggeriet.

"Som grave skred vi fik oplysninger om, at vi kan grave på et vådområde, vi så foretaget de nødvendige høringer," sagde han.

Et panel af eksperter blev kaldt ind og behørigt bekræftet et vådområde på byggepladsen.

Han sagde hans afdeling var nu i samråd med ingeniører om måder til at optage vådområder i bygningen \ 's design.

Han tilføjede, at de var i håb om at bevare, hvad der er tilbage af den jord.

"Vi er glade for, at vådområdet blev opdaget før mere skade blev gjort til det område," sagde han til BBC.

Hr. Kekana afvist avis rapporter, at bygningen ville have oversvømmet efter så lidt som 20mm regn på grund af den sump.

"Drænanlæggets som vi ville have sat på plads under konstruktion ville have forhindret, oversvømmelser,« siger han.

søndag den 30. august 2009

Landskab koekken


Mathieu Peyroulet-GHILINI

lørdag den 22. august 2009

Skaemmet toemrere Union Boss Michael Forde stadig fave med Pols

Af Benjamin Mindre og Brian Kates
Daily News PERSONALERESSOURCER forfattere


Seks uger siden, tømrere union hoved Michael Forde gav borgmester Bloomberg en varm omfatte - og hans kraftfulde gruppes støtte til borgmesteren's reelection tilbuddet.

Michael Forde, de anklagede boss af byens tømrere, er en skrap i munden union overstyrmand med Teflon hud og venner i høj steder - og lav.

Den velnæret, $ 273.000-en-år union overstyrmand, født i Bronx og opvokset i Queens, blev valgt til leder af den 25.000-medlem District Council af tømrere i 1999 om det løfte, han vil rengøre huset efter hans forgænger blev dømt for at stjæle union penge.

Han har været i anklagere 'seværdigheder lige siden.

Alle de, mens politikere har grebet og grinned og kyssede Forde's ring i forfølgelsen af hans påtegning - og hans råd kampagne kontanter.

Seks uger siden, en smilende borgmester Bloomberg omfavnede Forde, 54, på et rally, hvor han modtog gruppens godkendelse.

\ "Jeg ved ikke, om nogen af de afgifter, ... er sande eller ej, \" Bloomberg stammered onsdag efter at lære Manhattan US Attorney anklaget Forde den 29. tæller for pengeafpresning og bestikkelse.

\ "Jeg vil overlade til domstolene, \" Bloomberg sagde.

Blandt Forde's co-tiltalte er to MOB ledsagepersoner, en hob-forbundet entreprenør, og syv union embedsmænd.

Alligevel borgmester sagde, at han var \ "begejstret \" for at få Rådets godkendelse, som feds har overvåget siden 1994 i henhold til en dom i en anden afkrævning sag.

Hillary Clinton lykkeligt accepteret tømrere »påtegning af hendes Senatet køre i 2000, fire måneder før Manhattan DA anklaget Forde for at træffe bestikkelse fra mobsters. Hans dom blev kastet efter nogle jurymedlemmer optaget læse nyheder regnskaber i den konkrete sag. Han blev frikendt sidste år i en prøvelse.

Når Clinton venstre senatet, de tømrere skubbet Caroline Kennedy som hendes udskiftning. Kennedy senere faldt ud.

Som sonder af Forde rullet frem, politikere fortsat at holde deres hænder - og ikke blot for håndtryk.

Gruppen har givet ud $ 3 millioner til politikere siden Forde tog over. Det fulgt Gov Paterson kampagne brystet af $ 40.000. Hans potentielle rival, stat Attorney General Andrew Cuomo, har taget $ 61.500, herunder $ 10.000 i juni. Hverken har modtaget en formel godkendelse.

Rådets rundhåndethed er bipartisan. Tilsluttede gruppen sig republikanske Gov George Pataki for reelection i 2002 og demokrat Eliot Spitzer i 2006.

I de sidste 10 år, det har lavished $ 232.250 om status Senatets republikanske kampagne udvalg og $ 216.000 på forsamlingen Demokratiske udvalg.

Rådmand Bill DE BLASIO, kører for offentlige advokat, har taget $ 11.200 fra tømrere og Councilwoman Melinda Katz modtaget $ 4.950.

Tidligere Assemblyman og union leder Brian McLaughlin, fik $ 10.600 i tømrer plyndre, før han blev idømt 10 år for at stjæle millioner fra Little Leaguers, entreprenører og EU-medlemmer.

Og hvorfor ikke? Forde's filosofi er basale: \ "Vi vil arbejde sammen med de mennesker, der vil arbejde med os, \" han ofte sagt.

De $ 273.000-en-år union boss, udgivet på $ 75.000 obligation, rapporteret for arbejde i går, som sædvanlig, hans advokat sagde.

tirsdag den 18. august 2009

Foedevarer og landbrug viser ramte radioboelger

Et par radio viser, er der opstået det seneste om emner relateret til god mad bevægelighed og bæredygtigt landbrug. Jeg troede, at jeg ville dele nogle af mine favoritter:

Først stipendiat Registreret diætetiker, og ven, Melinda Hemmelgarn har startet en ugentlig 1 / 2 radio program - tapede interviews med innovative, indsigtsfulde og interessante gæster, der vil hjælpe lyttere \ "tænke ud over deres plader \" og forbinde prikker mellem fødevarer, sundhed og landbrug.

Showet airs om torsdagen på 5:00 Central og du kan lytte live på nettet: www.kopn.org eller lytte til podcasts, som de er udstationeret. KOPN er en 35-år-og-stadig-going strong community-ejet, volontør-run radio station - fri presse på sit fineste med NO reklamer.

Andet, som tidligere er indsendt, Tufts meget egne Jessica Ilyse Smith er en producent og journalist for Public Radio International show, der lever på Jorden. Selvom showet ikke er helt fokuseret på bæredygtig mad, hun dækker fødevarer spørgsmål så meget som muligt. Nogle emner, hun har omfattet omfatte fødevarer ørkener og fordele og ulemper ved GE corn ethanol. Tufts Friedman School of Nutrition Science and Policy har også sin egen Internet Radio Program at Jessica bidraget til sammen med vores egen blog bidragyder Aliza Wasserman.

Tredje, Heritage Radio Network (HRN) er \ "en banebrydende internet-baserede radiostation til at beskytte og fremme vores landets rige kulturelle rødder i form af interviews, refleksioner, musings og ramblings fra USA's førende landmænd, mad mavericks, filmskabere, kunstnere og tastemakers. De levende radio viser derefter uploadet på heritageradionetwork.com hvor indholdet er arkiveret i audio bits og stykker og søgbare ved søgeord eller sætninger. Dette er en hidtil uset mødested for fremtidens historikere, der ønsker at forskning deres fortid, vores nuværende. \ "

HRN har masser af shows og emner at vælge imellem. Nogle af mine yndlingsprogrammer:

Spiselige Fællesskabers Hosted by: Kate Manchester, Marla Camp og Deborah Schapiro fejre den overflod af lokale fødevarer, sæson af season.Heritage Farm Report Hosted ved: Heather Hyman og Lorenzo ragionieri En dag i livet for en Heritage Farmer. America's førende landmænd diskutere historien om deres jord, avantgarde opdrætsteknik, og landbrug, hvordan-til's.

Greenhorn Radio Hosted by: Severine von Tscharner Fleming Greenhorn Radio: Radio til unge landmænd, som unge landmænd. Anerkendte aktivist, landmand, og documentarian Severine Fleming undersøgelser America's forkant, under-fyrre landmænd.

Fjerde, Det Nationale Center for Appropriate Technology's Bæredygtig Landbrug Spotlight er en ugentlig Internet radio show. Showet dækker en bred vifte af emner på et bæredygtigt landbrug, herunder på bedriften produktion af biodiesel, integreret skadedyrsbekæmpelse, dyrkning af afgrøder til landmændenes markeder, økologiske afgrøde certificering og føderale landbrugspolitik. Hver uge vært Jeff Birkby, ATTRA opsøgende bibliotek, interviews regionale og nationale eksperter. Showet airs levende torsdag ved 10 am PST på Grøn Talk-netværket. Arkiv er opført 24 timer efter showet.

Sidst men ikke mindst, er min nye favorit skyldig nydelse: Agritalk Radio: Voice of Rural America. Jeg henter Agritalk som podcast og lytte til den på min vej til skole. Showet er arrangeret af Mike Adams og kan hjælpe os \ "landbrugs intellektuelle \" forstå spørgsmål vigtigt at amerikanske landmænd. Der er et ton af den politiske diskussion og gæst interviews fra landbruget statslige repræsentanter og landbrugs-udvalgets medlemmer. Spredt over hele showet er reklamer fra vores foretrukne store landbrugs-selskaber, Checkoff-programmer, og de AdCouncil. Min yndlings episode er den 2 juni vise: Væksten i de små bedrifter med gæst Agricultural Economist, John Ikerd.

Happy lytte!

Cross-indsendt fra Epicurean Ideal.

tirsdag den 28. juli 2009

popcorn




Min popcorn planterne er næsten lige så høj som mig. De bliver kvaster nu, men ingen tegn på ørerne endnu.

tirsdag den 21. juli 2009

MacBook Pro Stealth


MacBook Pro Stealth

fredag den 17. juli 2009

S Korea og Kina droefte North

Nuklear forhandlerne fra Kina og Sydkorea har åbnet forhandlinger i den sydkoreanske hovedstad, Seoul, om, hvordan du kan håndtere truslen fra nord.

De embedsmænd sagde deres mål var at være ærlig og dybtgående diskussioner.

Samtalerne finder sted midt nye rygter om dårligt helbred af nordkoreanske leder Kim Jong-il, med ubekræftede rapporter har han pancreas cancer.

De Forenede Nationers optrappet sanktioner mod nord efter sine atom-og missilprogrammer test af maj.

"Det er vigtigt, at de to parter har Frank og dybtgående konsultationer," Chinese Vice udenrigsminister Wu Dawei blev indberettet for at sige fra Sydkorea 's Yonhap nyhedsagentur.

Han var møde Wi Sung-lac, den sydkoreanske særlige repræsentant for Koreahalvøens fred og sikkerhed anliggender.

Hr. Wu, der leder den internationale forhandlinger om North 's atomprogram, ankom til Seoul på søndag. Han havde allerede besøgt Rusland, USA og Japan, som med de to Koreaer og Kina, som fyldes op til seks-parts-forhandlingerne.

Disse samtaler gik ikke som forventet sidste år, hvor Nordkorea og USA ikke kunne blive enige om kontrolprocedurer for at vurdere det fulde omfang af Nord 's programmer.

Sundhed spekulation

Det andet møde i en måned mellem hr. Wu og hr. Wi kommer midt øgede spekulationer om sundhed i det nordøstlige 's Kim.

En sydkoreanske tv-nyhedsudsendelse sagde Kim havde livstruende pancreas cancer, diagnosticeret omkring samme tidspunkt, som han mente at have et slagtilfælde i august sidste år.

Rapporten var baseret på unavngivne sydkoreanske og kinesiske intelligens kilder og er ikke blevet bekræftet.

Hr. Kim, nu 67 år gammel, blev set den 8. juli, deltager i et mindesmærke for at markere den 15. årsdag for hans far 's død.

Han syntes mager og tynd, med en lille halte, hvilket fik flere spørgsmål om hans helbred.

Det har været meget om, at hr. Kim 's tredje søn, Kim Jong-un, der bliver oplært som hans arving, selv om regimet har gjort nogen meddelelse.

fredag den 10. juli 2009

Iran frigoer ottende ambassade arbejdstager

Britiske embedsmænd vil fortsat lobby Iran for at få oplysninger om den ledende politiske analytiker fra den britiske ambassade i Teheran.

Den iranske mand 's advokat har sagt hans klient bliver afholdt i fængsel, anklaget for at handle imod den nationale sikkerhed.

Men udenrigsminister David MILIBAND har hidtil været i stand til at drøfte sagen med sin iranske modpart.

Iran hævder, Storbritannien er fomenting utilfredshed at undergrave Iran 's islamiske regime - en afgift, den britiske benægter.

Politisk retssag

Iranske nyhedsbureauer har sagt alle, men en af ni ambassadens personale arresteret sidste weekend, er blevet løsladt, selv om den britiske regering hævder to forblive i varetægt.

IRAN Uroen
12 juni præsidentvalget så etablerede Mahmoud Ahmadinejad genvalgt med 63% af voteMain udfordrer Mir Hossein Mousavi opfordrede til resultat, der skal annulleres valgprocesserne fraudStreet protester blev mindst 17 mennesker dræbt og udenlandske medier begrænset

Storbritannien og Iran 's fyldt historie

A Foreign Office talskvinde kunne ikke bekræfte rapporter om, at de rådgiver var blevet anklaget og tilføjer, at situationen var "uklar og flydende".

Hr. MILIBAND har sagt, at han er "dybt bekymret" over situationen, men et telefonopkald han havde planlagt at have med sin iranske modpart ikke har fundet sted.

Den britiske bliver støttet af Den Europæiske Union i en opfordring til øjeblikkelig og betingelsesløs løsladelse af både ambassade ansatte stadig sted.

BBC verdensanliggender korrespondent Caroline Hawley siger håb er, at kollektive pres kan bidrage til at forhindre en politisk retssag.

Den advokat, Abdolsamad Khorramshahi, hævdede manden var blevet anklaget og ville stå rettergang inden længe.

'Confessions '

Hr. Khorramshahi ikke havde været i stand til at opfylde hans klient i Evin-fængslet, hvor han befinder sig, eller se teksten til den anklage, vores korrespondent sagt.

På fredag, Ahmad Jannati, leder af Iran 's øverste lovgivende organ vogternes råd, sagde nogle medlemmer af ambassadens personale ville "uundgåeligt" blive stillet for en domstol, og at de havde gjort tilståelser.

Protest grebet Teheran og andre iranske byer efter juni 's præsidentvalg amid fordringer afstemningen var blevet manipuleret til fordel for den siddende præsident Mahmoud Ahmadinejad.

På fredag, Ahmad Jannati, leder af Iran 's øverste lovgivende organ vogternes råd, sagde: "Den britiske ambassade havde en tilstedeværelse og nogle mennesker blev arresteret.

"Nå uvægerligt de vil blive stillet for en domstol. De har gjort tilståelser også."

Men han sagde ikke, hvor mange ansatte vil blive retsforfulgt eller på hvilke gebyrer.

Teheran har gentagne gange beskyldt fremmede magter - især Storbritannien og USA - i stoking urolighederne efter valget.

I nedfald fra krisen, Teheran bortvist to britiske diplomater og Storbritannien har reageret med en lignende foranstaltning.

søndag den 5. juli 2009

Termodynamik FAIL

Hævder at have opfundet en evig bevægelse maskine i 2006, Steorn Inc. (tidligere på Metafilter her og her) udfordret et hold af 22 internationale videnskabsfolk og ingeniører til at "kontrollere" deres tilsyneladende umuligt enhed. I sidste uge den videnskabelige jury bebudet deres resultater: "Den enstemmige dom af bedømmelseskomitéens er, at Steorn forsøg på at bevise påstanden har ikke vist energiproduktion," det er angivet. "Juryen er derfor arbejdets ophør."
Men har ingen frygt, medborgere. Steorn har fastsat den "centrale tekniske problemer", som holdes enheden fra at arbejde, og nu planlægger at kommercielt lancere deres evige bevægelse enheden mod slutningen af 2009.

Måske mere interessant end de gentagne svigt i umuligt fysik er spørgsmålet om, hvorvidt Sean McCarthy og flere dusin ingeniører, at han beskæftiger er bedragere eller måske bare delusional.

En lang postmoderne afhandling om Steorn, de Orbo og Steorn Forums her.

tirsdag den 23. juni 2009

Swat kamp

fredag den 19. juni 2009

Sammen med en nyere historie om BPAI var en historie om kilder til blogs og beslutninger om at anvende disse kilder.

** 21 mai post om IPWatchDog Er Patentmyndigheds Really mundkurvslove uenighed?

I dag læste jeg på er klart O, at bestyrelsen på patentprocedurer Appelsager og Interfences lukker ned dissens til fordel for effektivitet. Kilden til anonyme tip kontaktede mig omkring to uger siden med samme tip og jeg følges op og talt med mange i patentsystemet, og ingen syntes at tror, at det var hvad Patentmyndigheds gjorde overhovedet. I så hørt fra den anonyme kilde om May 16, 2009, undersøge, hvorfor jeg havde ikke køre med den historie og om han skal tage denne "rygning pistol" andetsteds. Jeg udtrykte min bekymring for, at den bogstavelige betydning af notatet ikke tyder på, at BPAI lægger en snude på dissents eller concurrences eller endog mandateringsprocedurer, at bestyrelsen blot bekræfte patent eksaminatorer. Jeg gjorde opmærksom på, at hvis dette er opfattelsen i bestyrelsen, at opfattelse ville være vigtigt, fordi som vi alle ved, perception bliver virkelighed. Det lader til, at beslutningen blev truffet af dette anonym kilde for at gå andre steder i håb om, udflugt Patentmyndighedens.

** 12 juni post om IPWatchDog:

Som læsere af IPWatchdog.com sikkert ved, om tre uger siden skrev jeg en artikel sættes spørgsmålstegn ved, om er klart-O var korrekt, når de kørte med en historie under den sensationelle overskriften "BPAI lukkes Concurrences til fordel for effektivitet." Jeg blev tilbudt historie med en angiveligt anonyme Patentmyndigheds medarbejder. Jeg tjekke med min forskellige kilder og alle konkluderet, at det var en ikke-historie og potentielt inflammatoriske nogen god begrundelse. Vi ved alle, at bestyrelsen på patentprocedurer Appelsager og interferens (BPAI) er overbebyrdet med arbejde, som nogle rapporter, de er på tempo til måske se en 300% stigning i klager i løbet af regnskabsåret 2009. Med en sådan stigning er det indlysende, at proceduremæssige forbedringer skal være på plads, ellers appelinstans Docket vil gøre for at disse sager om appel, hvad der sker for mange ansøgere, især dem, der har en opfindelse i klassen 705. Jeg besluttede at kontakte Patentmyndighed og forsøge at tale med nogen på BPAI, som jeg havde fået at vide ville være acceptabel gennem visse kanaler tilbage. Efter aftale i første omgang til et interview i dag, Office of Public Affairs pludseligt meddelt mig, at de besluttede at afvise en samtale. Ikke er en journalist er jeg ikke 100% sikker på hvordan man kan karakterisere denne. Jeg tror ikke, det er, at BPAI "kunne ikke opnås enighed," eller var "utilgængelig for at kommentere det." Jeg tror i journalistik taler den måde at karakterisere det som "PTO afvist at kommentere det."

** Hver for sig, problemet med stigende appeller på BPAI, se Appeal of Appeal

** Særskilt som læsere af IPBiz ved, IPWatchDog ikke omfatter IPBiz i sin stemme udvælgelser til "mest populære patent blogs ". [IP Estland var inkluderet.] Tilbage i 1860, mange sydlige stater nægtede at omfatte Abraham Lincoln på stemmesedlen. Se også IPBiz post ->


På peer nomineringer i popularitet konkurrencer

** For sig dissents ved dommer Newman senere retfærdiggjort af højesteret, LBE's favorit er Nelson v. Adams med sin fodnote til Alice i Eventyrland:

Stien til denne sag minder mig lidt af Nelson v. Adams. Deri, sagsøgte tabt på CAFC, på trods af nogle alvorlige følge processen spørgsmål. Dommer Newman kraftigste dissented. Højesteret fandt sagen, og stemte 9-0 dommer Newman's måde, med en interessant bemærkning om "Alice i Eventyrland. "

lørdag den 13. juni 2009

Terra Lucida

På sidste. Det er kommet fra Amerika. Opgive alle andre læser projekter!

TERRA LUCIDA, Joseph Donahue's igangværende magnum opus, er en forbløffende arbejde, hvor psychopompic afsendelse og apokalyptiske portent, skiftevis dristigt og fortvivlet, blandes jordiske nøjagtighed med vatic uro. Slående i sin rækkevidde og komprimering, dens nedslagning af nutidige grist og arkaiske lys, sin reportorial tone's melodiske nå det allierede en unforced, unforeclosed åndelighed med sigtning intelligens de strengeste form. Længe ventede, volumen ene er en smuk, forfriskende, øde ø bog "- Nathaniel Mackey. Donahue's seneste bog, HÆNDELIGE ECLIPSE, er også fra Talisman House og også tilgængelig fra SPD.

Forfatter Hometown: USA

Terra Lucida Review

onsdag den 3. juni 2009

Ancelotti udnaevnt Chelsea boss

Tidligere AC Milan træner Carlo Ancelotti er blevet udpeget Chelsea manager på en treårig aftale.

Den 49-årige italienske forladt Rossoneri søndag efter vejlede dem til en tredje-plads slutter i Serie A.

Han erstatter russiske international træner Guus Hiddink, der afsluttede sit tørn på Stamford Bridge ved clinching af FA Cup i weekenden.

"Carlo var fremragende kandidat til jobbet," læse en erklæring om Chelsea website.

"Han har vist over en lang periode, hans evne til at opbygge teams, som udfordres til, og har haft succes med store indenlandske og europæiske turneringer.

"Han havde også en særdeles vellykket leger karriere i disse konkurrencer, og derfor bringer enestående alle runde erfaring til jobbet," oversigten tilføjet.

Han officielt overtager den 1. juli efter at have tilbragt otte sæsoner i Milano.

I denne tid, han to gange vandt Champions League i 2003 og 2007, og Serie A titel i 2004.

Han har også vejledes italienske sider Reggiana, Parma og Juventus.

Ancelotti blev også en succesfuld aktør, vinde to liga-titler og to europæiske Kopper med Milano.

Chelsea færdig tredje i Premier League denne sæson blev semi-finalister i Champions League, men sejrede i FA Cup endelig med en 2-1 sejre over Everton.

Ancelotti bliver fjerde Chelsea manager i 21 måneder efter José Mourinho, Avram Grant, Luiz Felipe Scolari og Hiddink.

torsdag den 28. maj 2009

Scientology gaar paa anklagebaenken i Frankrig

Church of Scientology går på anklagebænken for påstået svindel i Frankrig efter en kvinde siger, at hun blev presset til at betale store summer.

fredag den 22. maj 2009

Zoroastranisme ...

Den Parsis Indien: Deres Photo Collection, en kort historie og meget mere.
Og deres omtale i Time Magazine, og BBC.

(Tidligere).

søndag den 17. maj 2009

Georgiske leder moedes modstandere

Georgiens præsident Mikhail Saakashvili er at afholde samtaler med oppositionsledere efter ugers protester kræver sin afskedsbegæring.

Mødet vil være det første direkte samtaler mellem hr. Saakashvili og hans politiske modstandere siden protest kampagne begyndte den 9. april.

Kritikere beskylder ham for brok konflikten med Rusland i august sidste år, og begrænse de demokratiske rettigheder.

Et mytteri på en militærbase sidste tirsdag rejst frygt for yderligere uro.

Korrespondenter siger oppositionspartierne er splittet over, hvad de håber at opnå, nogle presser på for reformer og andre siger kun hr. Saakashvili 's fratræden vil tilfredsstille deres krav.

Formand 'klar '

En erklæring fra formandskabet sagde hr. Saakashvili var parat til at mødes med "alle politiske kræfter" til at løse den hårdknude.

Den koalition af oppositionspartier har ført en kampagne for det meste fredelige protester i Tbilisi, selv om et voldeligt sammenstød mellem politi og demonstranter for en uge siden forlod snesevis såret.

Hr. Saakashvili, der insisterer han ikke vil træde tilbage inden udgangen af sin valgperiode i 2013, skyldes at opfylde fire medlemmer af koalitionen - Irakli Alasania, Levan Gachechiladze, Salome Zurabishvili og Kakha Shartava.

Parlamentariske Speaker Nino Burdzhanadze, en tidligere allieret af formand og nu blandt hans fiercest modstandere, afslog at deltage i forhandlingerne.

"Jeg er ikke forventer nogen resultater fra dette møde," fortalte hun georgiske tv, og tilføjede, at præsidenten skulle træde tilbage.

Men Ms Zurabishvili hyldet den kommende samtaler som en succes for oppositionen.

"I slutningen han (hr. Saakashvili) oplevede virkelighed ... og indså, at tavshed og uvidenhed er ikke længere muligt," fortalte hun en rally uden for parlamentet.

"Dette er et tegn for os, at vi har været på rette vej i løbet af de sidste 30 dage."

Mere end 10.000 mennesker deltog i en protest uden for parlamentet lørdag den igen opfordrer til hr. Saakashvili 's fratræden.

Denne artikel er fra BBC News website. © British Broadcasting Corporation, BBC er ikke ansvarlig for indholdet af eksterne internetsider.

fredag den 8. maj 2009

Trapper Building Boeger

Hvor skal vi gå til at købe trapper bygning bøger? Skal vi gå til de store detailkæder som Amazon eller Barnes & Noble? Jeg har fundet gennem årene oplysningerne i de fleste af disse bøger, som jeg har købt fra disse butikker har en masse snuller med meget lidt almindelig sund fornuft trapper bygningen ansøgning.

Jeg købte en trappe bygning bog, som havde oplysninger om håndlister. Frontdækslet så stor, og jeg troede det ville være en fantastisk bog at læse anmeldelser fra Amazon. Når jeg endelig fået bogen i den mail, jeg vil sige omkring en tredjedel af det var math tabeller for bygningen udarbejde træ hånd Gelænder's. Disse tabeller er ikke let at forstå, sammen med resten af bogen.

Tilbage, når jeg har købt bogen på bygningen trapper håndlister det dawned på mig, at de fleste af de bygningsarbejdere jeg har mødt i mine 30 års arbejde inden for området ikke var meget godt uden for grundlæggende matematik. Nu vidste jeg, at en masse af tømrere, der kan læse en måling tape, og brug en indramning square pretty good. Men når det kom til avancerede geometriske byggeprojekter som en trappe hånd Gelænder system denne var ude af vores liga.

Læsning af denne bog eller skulle jeg sige dele af det gav mig en idé at skrive en bog af min egen, der starter med grundlæggende trapper bygningen tog jeg alle de snuller eller svært at forstå avancerede trapper bygning ansøgninger ud af min bog, hvordan man opbygger en Straight sæt Trapper.

Jeg sætter en masse tid i at skabe en oversigt for alle mulige del af opbygningen af et enkelt sæt trapper. Jeg har formentlig bygget over 2000 sæt trapper i min levetid, og har forklaret og lært basale og avancerede trapper bygning til andre tømrere. Forståelse af, hvilke dele af trapper byggeprocessen de forstod, var jeg i stand til at forbedre mine evner som en trappe bygning lærer.

De fleste mennesker ikke behøver avancerede trapper opbygge færdigheder til at konstruere en simpel straight sæt trapper. Hvis du er ved at opbygge en lige sæt trapper og gerne vil have en trappe bygning bog med masser af let forståelige illustrationer sammen med forenklede retninger du har fundet den.

Vi bygningen mere trapper bygning bøger at hjælpe entreprenører, tømrere, handymen og husejere forstå trapper bygning proces.

Greg Vanden Berge arbejder på internettet for at fremme uddannelse for at skabe enkle at følge vejledninger og indre opbygning af bøger til at hjælpe professionelle entreprenører samt weekend krigere. Han arbejder i øjeblikket på mere bygningen trapper bøger og tilføje nyttigt indhold at hjælpe med at løse problemer i forbindelse med den manglende opførelse af viden inden for byggebranchen.

fredag den 1. maj 2009

'Ingen pause ' i Sri Lanka kaemper

Sri Lankas hær har sagt, vil der ikke være flere pauser i bekæmpelsen af De Tamilske Tigre i den nordlige del af landet, da det lukker på oprørerne.

Talsmand Brig Shavendra Silva sagde den eneste måde civile kunne forlade området blev hvis hæren reddede dem, da oprørerne ville ikke lade nogen mere ud.

FN har krævet på begge sider for at holde pause fjendtlighederne så støtten kan blive sendt i og mennesker evakueret.

Det er at sende en støtte holdet til det område, hvor der står 50.000 er fanget.

Regeringen siger 100.000 mennesker er flygtet siden mandag 's militær push. En anslået 60.000 mennesker allerede var flygtet i de seneste måneder.

Se et kort over regionen

Associated Press citerede en FN-rapport, der udsendes omkring diplomatiske missioner i Sri Lanka siger næsten 6500 civile døde og 14.000 blev såret.

I mellemtiden højtstående indiske embedsmænd var på vej til Colombo, efter udenrigsminister Pranab Mukherjee 's opfordring til at sætte en stopper for drab på civile.

Udenrigsminister Shivshankar Menon og nationale sikkerhedsrådgiver MK Narayanan forventes at understrege alvoren af den humanitære krise.

'Gates helvedes '

På torsdag FN Flygtningehjælp 's repræsentant i Colombo, Amin Awad, opfordrer Sri Lankas regering til at tillade pauser i kampene, så det nødvendige arbejde kunne være afsluttet.

"Vi opfordrer regeringen til at begrænse sig selv og har den moralske øvre jorden ved at lade den humanitære bistand i, og vi 're beder LTTE [Tamilske Tigre] for at åbne portene til helvede og give disse mennesker ud i sikkerhed," sagde han.

"Vi gør akut kirurgi, men hospitalet er helt overvældet"
Dr. Paul McMaster, MSF

Timer før, FN's generalsekretær Ban Ki-moon meddelte omgående afsendelse af den humanitære team.

Tusindvis af mennesker er fanget med De Tamilske Tigre i en 12 sq km (5 m²) område i den nordlige del af landet som militæret lukker i.

FN 's humanitære koordinator, Neil Buhne, sagde titusinder af mennesker lever i lejre i det nordlige byen Vavuniya.

"Jeg så spædbørn med dysenteri, fejlernærede børn og kvinder, untended sår, og folk klædt i laset tøj de 've været opslidende for måneder," Associated Press citerede ham for at have sagt.

Paul McMaster, en britisk kirurg med Medicins Sans Frontières (MSF), fortalte BBC en "kontinuerlig strøm" af patienterne havde været at nå frem til hospitalet i Vavuniya siden weekenden.

Han sagde, at hospitalet var udstyret med 400 senge, men blev behandle næsten 2000 patienter, heraf mange med skudsår og hoejovnskoks personskader.

"Vi gør akut kirurgi, men hospitalet er fuldstændig overvældet," sagde han, med patienter liggende på gulvet i gangene og udenfor under træer og midlertidigt husly.

'Redningsaktion '

På torsdag, Sri Lankas forsvarsminister Sekretær Gotabhaya Rajapaksa afvist en FN-appel til at tillade hjælpeorganisationer i.

"Det 's ikke er en fornuftig ting i øjeblikket," sagde han til BBC.

"Der er et civilt redningsaktion i gang i området og muliggør hjælpeorganisationer i konflikt zone er ikke matcher med jorden realiteter."

Mens regeringen har tilladt hjælpeorganisationer til at hjælpe dem, der flygter fra konflikten, Sri Lanka 's FN-ambassadør siger kun Den Internationale Røde Kors Komité (ICRC) og den katolske velgørenhedsorganisation, Caritas, har været lad i krigszonen selv.

ICRC sagde, at de havde evakueret 530 mennesker på torsdag og 350 dagen før, herunder familier samt syge og sårede mennesker.

Onsdag FN's Sikkerhedsråd, som var blevet anklaget for passivitet, opfordrede De Tamilske Tigre at nedlægge våbnene og opfordrer Sri Lankas regering til at tillade internationale hjælpeorganisationer i områder af behovet.

FN's og andre vestlige lande - herunder USA og Storbritannien - har lagt pres på for en øjeblikkelig standsning af kamphandlingerne for at give tid til civile til at forlade krigszone sikkert.

Regeringen kategorisk benægter rebellederne gebyrer, at hundredvis af civile er blevet dræbt af hæren, siger soldater er kun let bevæbnede, og forsøger at redde fanget mennesker.

Hæren siger De Tamilske Tigre er dressing i civilt tøj til blandingen i, og der fyres i zone ved hjælp af tunge våben, så folk vil synes, at hæren fyres på dem.

Men BBC 's Charles Haviland, i nærheden af krigszone, siger, at der er ingen mulighed for at kontrollere disse rapporter.

De Tamilske Tigre i mellemtiden, benægter anklagerne om, at de ligger inde med civile som menneskelige skjolde.

MAP i regionen

Klik her for at vende tilbage

Er du i Sri Lanka Hvad er din reaktion på begivenheder Send os dine kommentarer og erfaringer ved hjælp af formularen nedenfor.

torsdag den 23. april 2009

Åbn Practice Billeder og Noter * EDIT *

I aftes var åbne praksis for Harrisburg senatorer.

Jeg formåede at snap kun et par billeder som jeg nogle hvordan tilskadekomne min venstre hånd, før de kom til stadion, og det faktisk gør ondt at holde kameraet.

EDIT: Billeder i denne post er nu på Flickr.

Ofilio Castro tog tid at underskrive autografer til fans.


Leonard Davis spillet omkring 10 spil for senatorer under 08. I år vil han starter i outfield. Han kunne se tiden på 3. base, som han fandt nogle infield praksis såvel går.


Nytilkommen, Michael Martinez, tilbragte sidste sæson på Potomac. Han vil sandsynligvis fungere som en backup til Seth Bynum på 2. og Ian Desmond på SS. Det var bitterlig koldt, note sneen flager flyvende i baggrunden.


Ian Desmond vender tilbage for hans 3. tørn med senatorer (06, 08 og 09). Watching pelse praksis har jeg bemærket, at Ian ændret hans holdning (lidt åbent). Jeg spurgte ham om det, og han sagde "Jeg ændrede alt". Jeg spurgte, om det hjalp med at se pladser bedre, Ian trygt svarede "Ja, helt sikkert". Han steg i Battere feltet og ramte to homeruns.


Andre noter: Seth Bynum, Matt Whitney, Marvin Lowrance, og Ian var alle rammer bolden godt.

Bolden var virkelig springer ud Bill Rhinehart's bat.



tirsdag den 14. april 2009

Den Domino Magazine Files

Jeg er ikke sikker på, hvad der er værre. Den dag vi fandt ud af, at Domino var lukkevinkler eller i dag, når jeg gik til pop over til webstedet kun at finde, at det var faktisk gået.

Min umiddelbare reaktion var panik. Hvorfor? Fordi jeg er en procrastinator og med alle mine gode intentioner udgiftsniveau nogen tid på webstedet, weekend efter weekend, downloading favorit inspiration fotos ... Jeg har ikke.

Skægtorsk? Du bet jeg. Alle, at jeg er tilbage nu er de fotos, jeg har haft i mine filer. Hvorfor jeg lige har oprettet en gruppe på Flickr kaldes Domino Magazine Filer som jeg håber du vil deltage! Det vil være et sted, blot for fotos fra siderne af Domino. Fordi jeg har så mange mangler i min samling, og jeg har brug for dem!

Så være rart og tilføje dig selv til gruppen. Del din Domino billeder. Føler kærlighed. Spred ordet. Tak!

* ps, tak melisse for at minde mig om, at Victoria har haft en glimrende samling af billeder fra hendes deco-filer er udstationeret på sfgirlbybay. forhåbentlig hun vil være at tilføje dem til Flickr gruppe også!

torsdag den 9. april 2009

DIY skabene

DIY skabene er den bedste og nemmeste måde at opbygge et køkken, hvis du er en newbie på gør cupboards.the årsagen er, fordi alt det arbejde bliver gjort for dig, når det kommer til montering del af units.All hullerne er boret til fastsætte enheder sammen, for at sige skuffen løbere på plads, hængsler samt shelves.A køkken montør normalt gør hans egne skabeloner eller opspændingsværktøj for at markere, hvor langt disse messurements ville come.Also basisvalutaen enheder af byggeartikler skabene komme med en 150mm justerbare leg.This bruges til at justere skab, således at plan it.The udgifterne til en DIY køkken enhed ABIT mere end opskærer en melamin bord og gøre det selv, men du gemmer dig så meget mere besvær og efford.Besides Hvis du virkelig vil imponere "kone ", du ønsker at gøre det effordlessly ..... ligesom et rigtigt handy mand (wink wink). Brug af DIY system is'nt kun for begyndere, men også til professionelle montører . Hvis du som en proffesional montør passe fire køkkener en måned tror, hvor mange køkkener, du kan bygge videre, hvis du brugte en DIY skab system.You kunne dække mere end det dobbelte af det arbejde med halvdelen af efford.Check ud dette link selskaber website www.bkdesigns. co.za og se, hvor let de gør det for at samle en DIY skab. Remmeber ... du dont nødt til at være en god montør til at bygge et pænt køkken, men du er nødt til at bygge en flot køkken til at vise du er en god montør.

tirsdag den 31. marts 2009

3/21/09 Stadion Byggeri Billeder Del 1

Jeg lavede en tur over til City Island denne uge for at tjekke ind på udviklingen i byggesektoren. Der var en masse mennesker ud. Jeg så et par sæsonkort indehavere. Havde også en hyggelig snak med min gode venner Bob og Jane. Jeg talte også med den begrundelse besætning. Før jeg forlod en af de bygningsarbejdere, og jeg talte kort om projektet.

Hey Norm, jeg fik to Knus fra Jane!


Ny score og video bord.


Arbejdstagere, der flytter snavs overtaget af den nye video / score bord.


Baggrund af de nye outfield pladser fra 3. base rubrik sæder.


En anden opfattelse af den nye outfield pladser fra den øverste række af GA sæder.


Bjælker er faldet i for den nye boardwalk / outfield væg område.


Når man ser tilbage mod indgangen / kontorbygning fra centerfield område.


Battere-eye-view fra ud over outfield væg.


Dråbepunkt snavs ind i et hul af Commerce Bank Sign.


Hole var snavs er faldet fra de Commerce Bank tegn.





tirsdag den 17. marts 2009

Shaun Milne lejet af Frist i konsulentens rolle

Media kommentator Shaun Milne er blevet udpeget konsulent administrerende redaktør på Deadline Picture og Press Agency, den skotske nyhedstjeneste.
Milne � � "en tidligere associate nyheder redaktør på Daily Record, og tidligere assistent redaktør på det skotske Daily Mirror � �" vil være baseret i Edinburgh fuld gang, i første omgang for en periode på tre måneder. Han sagde: � � �This er [...]

mandag den 2. marts 2009

Arizona - sag i Point af sindssyge af vores samfund














den plage, som den ulovlige indvandring er rippe amerikanske samfund fra hinanden i Arizona. Det tjener som et varsel ting til at komme i alle de stater langs den mexicanske grænse og til sidst hele USA.

Byen Phoenix som hurtigt bliver en tredje verdens city scene på vold og lovløshed og det er infrastruktur er smuldre under byrden af retten udbetalinger og tjenesteydelser til ikke-bidrager parasitter .

acceptere ulovlig indvandring er en ekstravagance, som vi ikke har råd, eller overholde, mens vi kæmper for vores eksistens i denne økonomiske krise. Liberalisme er også en uacceptabel og ødelæggende ekstravagance vi have bragt på os, som vi har dårligt råd til.

Hvad gør Arizona en sådan paradigme af dårligt fungerende samfund liberalisme har skabt i USA, er to nøgletal i Arizona politik ; Sheriff Joe Arpaio og guvernør Janet Napolitano.

Sheriff Arpaio er ikke pjat, lov og orden, konservative, der har formentlig forhindret Phoenix område falder i komplet kaos og hoveder det eneste kontor i Arizona aktivt bekæmpelse af den bølge af onde flyder på tværs af den mexicanske grænse. Han var og er imod hver gang af den tidligere guvernør Napolitano og hendes liberale sycophants. Her er seneste angreb Sheriff Arpaio.

Så hvem gør lade HUSSIEN Obama gøre Secretary of Homeland Security? Ikke den person med størst sandsynlighed vil få en vis kontrol af den trussel, men en kollega håndlanger i sabotage af en stor nation.

søndag den 22. februar 2009

Be underholdt

Så vil du være klar næste gang MeFi går væk for en stund, Hold Optaget . Dette er et site med tusindvis af spil og at der vil efterlade et mærke type videoer for barnet i dig.

onsdag den 4. februar 2009

The Mountain at spiser Mænd og Imperier

Det er Mountain at spiser Mænd, og it dræbt millioner af mennesker , og er stadig dræbe dem i dag . Det bygget og derefter ødelagt det spanske imperium, anlagt lav Ottomans , og hjalp føre til hollandske effekt . Dens mint-mark kan kilde til dollarens tegn (møntmærket er af dato) . Det er den største by i verden, og det besidder på dens traditioner, gerne ritual kæmper og respekt for El TiO , Herren af underverdenen. Det er Potosi , Silver Mountain .

torsdag den 29. januar 2009

Den krybeafstand irske

Sp?ser i den tro afg?. irske fotograf David Creedon's billeder ?agte huse i landdistrikterne Irland opgivet i den masse udvandring, der fandt sted mellem 1949 og 1989. [ Via ]

søndag den 18. januar 2009

Tigre beat

Er dette enden for De Tamilske Tigre? Sri Lankas h?har fangede Elephant Pass , som er den seneste i en r?e sejre mod guerillaorganisationen udstyr. H?n har lovet at undg?ivile tab (som har for?aget Indien og andre lande til at intervenere i fortiden), men der er stadig bekymringer med rapporter om artilleri strejker p?ivile centre i Tharmapuram [grafiske], og alvorlig bekymring for menneskerettighederne . Selv om den milit? kamp kan v? alle, men over hele landet er sikker p?t klare v?ede politiske kamp for et stykke tid.

fredag den 16. januar 2009

Praetorian Guard; Augustus; Obama

 Augustus








Lige siden Obama's forslag om at oprette et civilt nationale forsvar og hans oprettelsen af skyggeagtig skattefri Foundation , udtrykket" praetorian vagt "(og dårligere) er blevet brugt til at beskrive, hvad der virkelig foregår. Her er en historiker's diskussion af Praetorian Guard i det antikke Rom.

Caesar Augustus var Roms første permament emporer, lykkedes Julius Cæsar, som blev myrdet efter en kort regeringstid. Julius Cæsar ikke institutionalisere imperiet. Men Augustus (under total magt ca. 30 f.Kr.) påtog sig mange skridt for at gøre imperiet permanent. Et af disse skridt var indsættelsen af militæret i en permament måde romerske politik:
Yderligere forsikre kendelse af den ønskede form, og støtter hans egen magt, Augustus, alvorligt overtræder præcedens, holdes seks grupper af tusind soldater hvert nær Rom og tre årgange i det. Disse ni kohorter blev Praetorian Guard - dvs, afskærmning af praetorium eller hovedsæde luftfartøjschefen i overstyrmand. Det var dette organ, som i AD 41 gjort Claudius emporer og begyndte den omfattelse af regeringen til hæren.
Durant, Cæsar og Kristus, s. 216

Mens Obama's forslag er et langt spring fra militærdiktaturet, alle sådanne overgange begynder langsomt. Hverken Obama eller nogen af hans efterfølgere vil en dag meddele, at de er indførelse af et diktatur. Det vil ske gradvist. Den romerske overgang var meget mere indlysende og identificerbart.

For Obama at institutionalisere sin valgår tilhængere i en permanent kraft ved hjælp af skatteyderne og skattefri dollar, som vil arbejde for at holde Obama eller hans efterfølgere i kraftværker er en subtil, men alligevel særprægede bevæge sig i retning af imperiet og væk fra forfatningsmæssige regering .

mandag den 5. januar 2009

Engang var Lord

Det er nemt at tage for givet i dagens data-dyngvåd verden . Men gang blev , hvis du ønsker at se Doctor Who og du var så uheldige at blive en amerikansk . Du har meget få muligheder, man kan håbe på at oprette forbindelse til nogen i hele verden via et BBS når 80'er rullede rundt og FidoNet mail en person, der kan være i stand til og/eller villige til at sende dig NTSC VHS kopier fra deres egen indsamling, tager generationsfornyelsen hit i kvalitet som bod for din ophavsret kriminalitet. Eller du kan telefonen din lokale PBS-station og tigge dem at vise, Tom Baker æra episoder, der viste sig populære hos de mere opfindsomme børn (eller fattige børn, afhængigt af om du havde CATV ).
Forestil dig frustration for at blive en amerikanske fan i 70'erne og 80'erne. Kun ser showet som "film" forelægges for sent nat UHF eller PBS. Selv om legendariske tema holdes kids så betaget som nogensinde, abitrary kendelse af serielle trasmission og manglen på de cliffhanger virkning effektivt kastrerede meget af appellen af programmet. Når De ser et 30 minutters program, sjuskede sæt er nem at tage. Når du ser den i "film" format, det synes ligesom at .. et virkelig, virkelig billige film. Så amerikanerne aldrig kom til fulde udnytter det program. I slutningen af 80'erne, men der var en doktor Hvem overenskomst tour var monteret i et forsøg på at vække amerikanske renter i showet igen, hvilket i sidste ende mislykkedes. Som den Læger døde ikke regenerativ død aktører, lille meddelelse blev aldrig taget i Amerika.



Selv berygtede forsøg på en amerikansk fortsættelse/semi-reboot af serien havde et større publikum i Storbritannien derefter Amerika. Det var først i 2005's Kickstart og det er senere dukket op på fildeling netværk at showet begyndte at have en betydelig amerikansk publikum . Selv i ægte amerikansk form, mørkere (hvis shallower), og sexede (hvis unødvendigt so) spinoff Torchwood er mere populær hos amerikanerne.



Med læge, der er sådan en enestående britisk program, med British temaer og fejl og kulturelle referencer dog. Kan det nogensinde virkelig være et populært program med amerikanerne? Kan et show, som heldigvis højde for linjen mellem dumme og kloge, barnlig og dramatisk, familie og voksne, som aldrig alt beskæftiger sig med kontinuitet på trods af et rod af det populære hos amerikanske publikum, der ønsker mørke grynet kontinuitet tunge Sci-Fi?

torsdag den 1. januar 2009

Olmert's kone og datter til at demonstrere mod Gaza op ?

Olmert kone med Abu Mazen
Desværre Ehud K. Olmert er stadig Israels premierminister.

På fredag, en koalition af "kvinders grupper 'planer om at protestere mod Israels operation i Gaza.

En bred koalition af israelske kvindegrupper er at organisere den første store demonstration mod IDF's counter-terror operation i Gaza, "Cast Bly." Den demonstration, som arrangørerne tror vil være "store", vil finde sted i Haifa fredag og vil opfordre Israel til at acceptere de internationale initiativer til en øjeblikkelig våbenhvile.

Aliza Olmert er medlem af Kvinder i Sort. Datter Dana er aktiv i Machsom Watch og var en del af en demonstration, der kaldes derefter-IDF stabschef Dan Halutz en morder i 2006. mere

BTW. Olmert's sønner levende ud af landet for at undgå tjeneste i IDF.